ENGELBERT HUMPERDINCK concerteaza la Bucuresti pe 3 decembrieConcertul de la Bucuresti , de tip „Greatest Hits” va cuprinde hituri ce au cucerit milioane de fani din intreaga lume, precum „ Release Me” , “Quando,Quando”, “Spanish Eyes”, “ After the Lovin”  sau ” Last Waltz With You”.

Biletele pentru concertul din 3 decembrie au fost puse in vanzare si sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2,  locatiile Music Box – Matei basarb nr.16, Sos.Pipera nr.2, Libraria Mihai Eminescu, Moise Nicoara nr.18, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro .

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc pornind de la 90 RON si ajungand pana la 600 RON pentru biletele categoria Golden VIP.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Maria Domina impreuna cu Agentia Vreau Bilet.

Informatii generale:

Engelbert Humperdinck (alias Engelbert, de fapt Arnold George Dorsey) este un cântăreţ britanic născut la 2 mai 1936 în Madras (azi Chennai), în India.  La 74 de ani, Engelbert Humperdinck, al cărui nume vine de la scriitorul austriac cunoscut pentru povestea "Hansel si Gretel", este un artist care nu dă semne de oboseală în ciuda carierei sale de peste 50 de ani.

"Release Me" a ocupat prima pozitie  in Top 50 timp de 56 saptamani . "Release Me" a fost considerat apogeul popularitatii sale. Ani de zile, artistul a inregistrat vanzari ce depaseau  85,000 de exemplare pe zi.

Vocea lui remarcabila si talentul sau extraordinar au incantat milioane de fani din intreaga lume, iar generatia MTV tocmai a "descoperit" de ce magnificul muzician este sarbatorit de restul lumii, de zeci de ani.

Fiind una dintre vocile cele mai puternice si durabile in industria muzicala, Engelbert Humperdinck, este cantaretul care a vandut 150 milioane de albume in intreaga lume.Este cunoscut pentru colaborarile de succes cu Tom Jones.

Cu patru nominalizari la premiile Grammy, un Glob de Aur pentru "Entertainer of the Year" (1988), 63 discuri aur si 24 de platina,  si o stea pe Hollywood Walk of Fame, Humperdinck s-a alaturat grupului de elita de artisti muzicali, cum ar fi Tony Bennett si Burt Bacharach.

Pe 27 octombrie, Humperdinck a primit Premiul “Music Legend 2010”, de la American Society of Young Musicians pe covorul rosu de la hotelul “Luxe” din Bel Air.  Acest prestigios premiu il situeaza pe Humperdinck printre marile nume ale muzicii internationale precum Stevie Wonder, Quincy Jones sau Brian Wilson.

Pe data de 29 octombrie anul trecut, Humperdinck a lansat primul sau album  comercial de studio, intitulat "RELEASED ".

Produs de cunoscutul Paul Wiltshire (cel care a lansat Human Nature, Shannon Noll, Backstreet Boys, Delta Goodrem, Vanessa Amorosi, Marcia Hines si Guy Sebastian), "RELEASED" este un jurnal romantic si o reflectare fidela a unuia dintre cei mai mari cantareti din toate timpurile.

" RELEASED " contine cantece pentru toata lumea. Pe album se regasesc piese clasice Humperdinck si, de asemenea melodii cum ar fi “Take Me Back Again”, “No One Ever Told Me”, “Everything & More” sau “Tell Me Where It Hurts”. Albumul contine un cantec nou, care va surprinde pe toata lumea.

 

 

engelbert humperdinck muzica concert decembrie vreaubilet