Energy, I Like! Kipling lanseaza colectia de primavara-vara 2012



Colectia de primavara vara propune modele smart casual in culori foarte atractive potrivite unui sezon plin de energie si relaxare. Noile genti Kipling nu se dezic nici o secunda de la ideea de functionalitate  iar aceste lucru este cel mai bine exprimat prin designul concentrat pe unghiuri drepte si croieli simple.Aceeasi idee este subliniata de altfel si de gama larga de dimensiuni a gentilor Kipling, de la posete-plic pana la genti de plaja.

 

Materialele folosite pentru aceasta colectie sunt si ele speciale: cele  lacuite raman inca vedeta la Kipling dar sunt completate si reintoarcerea la nylon-ul incretit atat de apreciat pentru rezistenta sa.

Accentele fashion sunt in schimb perfect definite prin multitudinea de colori indraznete –  roz garoafa, portocaliu, maro expresso, albastru violet sau gri cu umbre  sunt doar cateva exemple – dar si prin imprimeurile extrem de colorate foarte in voga sezonul viitor.

Colectia primavara vara ramane impartita in gamele Basic si City, exprimand astfel cele doua mari directii ale brandului, respectiv sport-comfortable si  smart casual.

 

Disponibile din prima decada a lunii decembrie in magazinul Kipling din Bucuresti dar si in magazinele Mirano din toata tara si pe www.emirano.ro gentile Kipling din sezonul primavara vara aduc culoarea in moda de accesorii a sezonului viitor.

 

colectia Kipling primavara-vara 2012 moda accesorii