Elite Business Women: Cum dezvoltăm afacerile românești?

Elite Business Women (https://elitewomen.org), comunitatea femeilor antreprenor din România invită oamenii de afacerisă participe la una dintre cele mai așteptate întruniri de afaceri din cadrul evenimentelor de început de an – Dezvoltarea Accelerată a Afacerilor din cadrul Elite Business Club București.

Întâlnirea are rolul de a facilita accesul participantelor la dezvoltare continuă în afaceri și se bazează pe discuții active între invitații Elite și femeile care sunt active în viața profesională.

Observ din ce în ce mai des antreprenori români care ating un anumit nivel de dezvoltare în afaceri iar ulterior întâmpină probleme diferite, de la gestionare de cash-flow, diversificarea liniilor de business, alegerea piețelor targetate, comunicarea cu angajații sau retenția personalului. Rolul Elite Business Women este de a aduce în față oameni cu povești, care au reușit să rezolve probleme de management“, declară Ioana Arsenie, Ambasador Elite Business Women București.

Cred în potentialul IMM urilor românești și mă bucur să văd preocuparea acestora pentru dezvoltare. Sunt de părere că afacerile care rezistă peste ani sunt cele care înteleg nevoia de acumulare de know how de business. Din 650.000 de companii românesti, doar 40.000 sunt profitabile, iar pe primul loc în topul nevoilor acestor companii este educatia antreprenorială. Editia din 26 februarie 2019 vine cu o abordare pragmatică, realistă și cu un call to action, acela de a ne dezvolta afacerile împreună, cuvântul cheie aici fiind contributia fiecăruia dintre noi și importanța conceptului de Club de Afaceri, Elite Business CLUB București- Bianca Tudor, fondator & CEO Elite Business Women

Evenimentul va avea loc în data de 26 februarie 2019, începând cu ora 09.30 la Commons, Piața Unirii, București. Înscrierile se realizează online: https://elitewomen.org/ebc-bucuresti/

Speakerii evenimentului DezvoltareaAccelerată a Afacerilor din cadrul Elite Business Club București:

↗️Cristian Pirvan - Presedinte PIAROM

↗️Ioana Filipescu – Partener Partener Consultanță în Fuziuni și Achiziții Deloitte Romania

↗️Lucia Costea - CoOwnerSecom

↗️Radu Savopol - CoOwner 5TOGO

↗️Raluca Radu - Country Manager Answear.ro si CoOrganizerGPeC.

Parteneri eveniment Elite Business Club Bucuresti: Atelierele Delta, Alina Alexe Law Office, Patria Bank, Secom Romania, Trusted Advisor Strategy & Finance, Ilux.ro – Cadouri de Lux, Dasada Remodelling, Sweet Fly, Bistro Dorobanti, Lara Sweets, Casa de Flori, CCIFER, A7TV.

Despre Elite Business Women

Elite Business Women a pornit ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţaantreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România. Întreaga strategie a fost pusă la punct de Bianca Tudor, care, la 22 de ani, şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionaleşi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj, şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.

Peste 8000 de companii formeaza Elite Business Women – cea mai mare companie de educatie antreprenoriala din Romania, peste 5000 participanti la peste 140 de evenimente Elite Business Club, 15 conferinte internationale (Londra, Lisabona, Roma) si multe proiecte in derulare.

Calendar evenimente Elite Business Club Bucuresti 2019: 26 februarie, 28 mai, 19 septembrie, 12 decembrie.