CEO Conference – Shaping the Future

Rolul CEO-ului in managementul transformarii organizatiilor si decodarea celei de-a patra revolutii industriale sunt temele principale ale evenimentului “CEO Conference – Shaping the future’’ organizat de Doingbusiness.ro, marti, 22 mai 2018, la Bucuresti.

Conferinta se desfasoara incepand cu ora 9.00 la Stejarii Country Club si, ca la fiecare editie, isi propune sa provoace dezbateri si schimburi de idei intre lideri de business, analisti, experti si consultanti, pentru a gasi solutii inovative la provocarile fara precedent pentru mediul de afaceri, pe care executivii marilor companii vor trebui sa le infrunte in urmatorii ani. Fiecare editie CEO Conference reuneste peste 100 de manageri de companii cu prezenta globala, antreprenori si oameni de afaceri. 

In cadrul celor doua paneluri, temele de discutii vor fi dezbatute de leaderi cu viziune, care conduc cu succes companii de top, facand fata, cu imaginatie si creativitate, provocarilor tehnologice si transformarilor digitale tot mai rapide. 

Conferinta se va incheia cu o sesiune de coaching in care Mihai Stanescu va descrie viziunea sa asupra noii ere a managementului in contextul Revolutiei Industriale 4.0.

Programul complet si actualizat al evenimentului, precum si conditiile de participare sunt disponibile pe http://ceoconference.ro/ceo_conference_bucharest_2018/

Pentru informații suplimentare accesați site-ul evenimentului.

CEO CONFERENCE