Editura GAMA vine la GAUDEAMUS cu NOUTATI editoriale si REDUCERI incredibile

Pastrand traditia anilor precedenti, si in acest an Editura Gama va asteapta cu titluri deosebite si colectii noi destinate copiilor de toate varstele. In cadrul standului veti avea ocazia sa rasfoiti cele mai noi titluri, printre care:

Cartea cu colinde si CD – reprezinta cadoul perfect pentru copiii de toate varstele, cu o grafica de exceptie si o interpretare inedita.

Povesti romanesti cu CD-uri – aceasta carte interactiva va deveni preferata copiilor datorita surprizelor ce se gasesc intre filele minunat ilustrate. Cu siguranta cei mici vor dori sa asculte seara de seara povestile fermecatoare de pe cele 2 CD-uri incluse!

Colectia Teste de 10 minute pentru clasele I-IV – colectia ii va ajuta pe scolari sa-si consolideze si evalueze cunostintele de limba si literatura romana, matematica, cunoasterea mediului si limba engleza.

Colectia Invat sa citesc in limba germana – Cele 4 titluri – "Hansel si Gretel", "Aventurile Baronului Münchausen", "Flautul fermecat" şi "Muzicantii din Bremen" – vor fi utile tuturor copiilor care doresc sa-si imbogateasca vocabularul si sa deprinda cursivitate in citirea in limba germana.

Colectia Mai bine vorbim despre asta! – pana si copiii foarte mici isi fac griji si se simt uneori nelinistiti, de aceea titlurile acestei colectii au fost special create pentru ei. Cele 4 carticele ii incurajeaza pe copii sa-si exprime sentimentele si sa vorbeasca deschis despre lucrurile care-i supara sau ii ingrijoreaza: despartirea parintilor, timiditatea, pastrarea si dezvaluirea secretelor sau imbatranirea bunicilor.

Colectia Matematica pentru clasele I-IV, autor prof. Ioan Dancila – colectia ii va provoca pe copii sa lucreze cu pasiune si sa iubească matematica, dezvoltandu-le logica, perspicacitatea si gandirea matematica.

Pentru aceasta editie a Targului International Gaudeamus, Editura Gama a conceput o oferta senzationala, valabila doar pentru perioada targului: reduceri de pana la 75% din pretul de catalog. Totodata, toti cumparatorii vor avea sansa de a castiga premii surpriza la tombola organizata in cadrul standului Gama.

Iar duminica, la ora 11.00, va invitam la lansarea Colectiei Matematica pentru clasele I-IV, ce se va desfasura la standul nostru, avandu-l ca invitat pe prof. Ioan Dancila, autor al colectiei si a peste 30 de culegeri si manuale de matematica. Lansarea va fi precedata de o ora de Matematica distractiva, la care vor putea participa copiii de clasele I-IV, moderata chiar de prof. Ioan Dancila. Copiii care vor da cele mai istete raspunsuri vor primi premii din partea Editurii Gama.

Gaudeamus Gama reduceri noutati editoriale lansare