Teilor participa la Targul Wedding Fever din Craiova

In perioada 27 februarie - 1 martie 2015, Teilor va asteapta la Targul Wedding Fever desfasurat la Centrul Multifunctional Craiova, cu modele spectaculoase in culori variate. Veti gasi aici bijuterii potrivite pentru orice ocazie, de la bratari, coliere, pandantive, inele si cercei, pana la seturi, bijuterii pentru copii sau barbati si ceasuri. La targul Wedding Fever vor lua parte expozanti din urmatoarele domenii: restaurante, agentii de turism, servicii de sunet si lumini, servicii foto/video, cofetarii, saloane de infrumusetare, bijuterii, agentii de organizare de evenimente, creatori de rochii de mireasa si de invitatii / marturii.



Oferta Teilor in cadrul targului include inele de logodna din aur alb, roz sau galben, cu diamante delicate. Inelele sunt subtiri, iar montura diamantelor variaza de la una circulara la unele clasice, in colturi. Modelele elegante de inel de logodna duc cu gandul la povestile cu printese moderne, a caror poveste abia incepe, iar targul reprezinta o buna ocazie pentru a face cea mai buna alegere. Pentru pasul urmator, Teilor propune verighete cu sau fara diamante, din aur de o singura culoare sau in combinatie alb cu galben sau alb cu roz, care pot fi gravate sau personalizate tot prin intermediul firmei. Toate verighetele Teilor se vand in ambalaje personalizate, insotite de certificat de garantie.



Oferta de bijuterii Teilor pentru barbati cuprinde butoni, pandantive, bratari si ace de cravata cu modele discrete si cu pietre in culori inchise, din aur si bronz.



Teilor este reprezentant exclusiv in Romania al brandului Pesavento, brand italian de prestigiu, creator al unor modele spectaculoase, cu volumetrie atipica si culori contrastante. Modelele de pandantive Pesavento au forme fluide, feminine, in vreme ce bratarile merg mai degraba catre un stil casual-nonconformist.



Teilor – Destinul unei bijuterii va asteapta cu numeroase oferte, sfaturi si colectii complete atat in magazinele proprii din Bucuresti, Craiova, Pitesti, Targoviste, Targu Jiu si Sibiu, cat si pe site-ul www.bijuteriateilor.ro.  Cu o traditie de 16 ani pe piata din Romania, Teilor se remarca prin modelele elegante si exclusiviste, prin serviciile oferite, precum si prin calitatea inalta a produselor.



Powered by SEO monitor