Editura CODECS lanseaza cartea Managementul operatiunilor




 

Editura CODECS lanseaza lucrarea „Managementul operatiunilor”, semnata Nigel Slack, Stuart Chambers si Robert Johnston. Cartea este  un punct de referinta in domeniul operatiunilor organizatiei si se adreseaza deopotriva studentilor, masteranzilor si practicienilor interesati de managementul operatiunilor sau de obtinerea unei calificari formale in acest domeniu.

 

 

 

Abordarea propusa de cei trei autori, clara si sistematica, contine numeroase teorii, modele, concepte si instrumente si pune accentul pe exemple si studii de caz preluate din viata reala a companiilor. Cei care vor citi aceasta carte vor afla detalii despre planificarea lantului de livrare – aprovizionare din companii precum Zara, H&M si Benneton, despre cum a folosit orasul New Orleans tehnologia informationala pentru a gestiona situatia post-Katrina, metodele verzi de reciclare adoptate de Hewlett-Packard, externalizarea productiei de laptopuri Apple si DELL sau despre defectiunile de la Cernobil.

 

 

 

Cartea este oferita in Romania in exclusivitate de Editura CODECS si poate fi comandata online, accesand site-ul librariei virtuale CODECS: http://www.codecs.ro/librarie/.

CODECS Editura MBA Management