Eco Drill, solutia pentru firme sau persoane fizice privind executia de foraje profesionale

Eco Drill, firma prestatoare de servicii precum forajele profesionale, foraje necesare pentru montarea de pompe de caldura sau de realizarea de prospectiuni, montarea de sisteme profesionale de pompare, este solutie atat pentru persoane fizice, cat si juridice.

Proiectele pot fi derulate in orice oras

Cei de la Eco Drill accepta proiecte din toata tara. De altfel sunt specialisti privind doua tehnici complexe si diferite. Astfel, in functie de litologia solului, aplica tehnica potrivita. De-a lungul anilor, proiectele diverse pe care le-au desfasurat ne permite acum sa vorbim despre aceasta echipa la rang de specialisti.

Solicitati din timp, cei de la Eco Drill vor planifica minutios proiectele si vor desfasura cu toate fortele forajele. Sunt recomandate cele de medie sau mare adancime. Iar aceasta este din nou o dovada a faptului ca vorbim despre proiecte trainice - cele de mica adancime au si risc de poluare mai mare, spre deosebire de apa de la mari adancimi unde factorii de poluare, oricare ar fi acestia, tind spre zero.

Cazurile celor care ii pot solicita pe specialistii de la Eco Drill pot fi destul de diverse. Poate fi vorba de resedinte, de case construite in cartiere marginase sau in zone in plina dezvoltare, inca fara acces la reteaua comuna de apa. Poate fi vorba de relocari de firme, depozite, lanturi de magazine. Mai marii jucatori ai nisei isi aleg strategic locatiile de depozit sau sedii centrale, departe de agitatia urbana, unde sa aiba parte de spatiu extins. Se lovesc insa de lipsa de acces la reteaua publica de apa. Insa le convine sa isi faca pe cont propriu o rezolvare in acest sens, prin solicitarea de forare.

Foraje puturi sau cu alte scopuri

La mare cautare sunt si sisteme neconventionale de incalzire, cum sunt spre exemplu pompele de caldura. Sunt necesare foraje, insa pe termen lung avantajele de folosire ale unor astfel de sisteme le fac mai rentabile fata de orice alta varianta.

Cu proiecte la activ aproape din toata tara, Eco Drill ii asteapta pe cei interesati de astfel de servicii in pagina oficiala si pe retele sociale pentru detalii. O oferta de pret trebuie sa fie solicitata intrucat preturile nu sunt fixe, fiecare proiect este diferit si cu un grad de dificultate variabil.

Contact:

Str. Trecatoarea Holtului nr. 222, Comuna Letea Veche, Jud. Bacau

0749.861.105

office@ecodrillforaje.ro

ecodrillforaje.ro