Echipa BodyExprim- castigatoare la turneul de calificare in finala World Dance Master 2011



Echipa BodyExprim, s-a pregatit intens pentru turneul de calificare in finala World Dance Master 2011 care se va desfasura in Croatia in luna mai, anul curent. Componentele clubului ne-au  reprezentat anul acesta la doua categorii diferite, la ambele obtinand locul 1:

-           Ana Gerogescu, in categoria solo, seniori la disciplina Open/ Comercial/ MTV Dance 

-          Simona Nache si Cristina Lautaru in categoria perechi seniori la disciplina Open/ Comencial/ MTV Dance

Coregrafiile care au castigatoare, care vor fi prezentate si in Croatia, au fost realizate de Mariana Mezei si Alice Visan.

ESDU DANCESTAR Romanian Open 2011, cea mai mare competitie de dans din Romania, sub egida European Dance Union a fost organizata de Academia de dans Ars Nova in parteneriat cu Federatia Romana Sportul Pentru Toti. La aceasta competitie de dans, au participat cei mai buni dansatori si cantareti din tara, reprezentand scoli de balet, scoli private de dans, trupe de dans, dansatori, avand posibilitatea sa participe la urmatoarele sectiuni: Dans Modern/Contemporan/Liric, Balet, National/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii, oferind publicului un spectacol inedit.

Marea finala aduna an de an peste 3.500 dansatori din toata lumea.

Sa le tinem pumnii componentelor Clubului BodyExprim pentru competitia din luna mai!

bodyexprim body exprim