Dr. Hasan Cubuk, expert in chirurgia refractiva, s-a alaturat echipei medicale a Westeye Hospital!Dr. Cubuk este un medic specialist oftalmolog cu o vasta experienta in domeniu acumulata in Germania, fiind membru al Societatii Germane de Oftalmologie si Societatii Europene de Cataracta si Chirurgie Refractiva. Dr. Cubuk a obţinut certificatul de medic specialist oftalmolog atat in Dusseldorf, Germania, cat si in Istanbul, Turcia si a fost seful clinicii Dardenne din Bonn, Germania, unde, intre anii 1991 – 1999, s-a specializat in probleme de cataracta si in chirurgia segementului anterior al globului ocular.

Experiența chirurgicala a doctorului Cubuk este impresionanta: a efectuat peste 30.000 de operatii de cataracta, 8.000 de operatii LASIK si alte operatii LASER EXCIMER si peste 200 de operaţii de transplant corneean (keratoplastie).

A primit numeroase distinctii si premii atat ca medic, cat si ca cercetator. Din luna iunie a acestui an, Dr. Cubuk s-a stabilit in Romania si este membru al echipei Westeye Hospital.

Westeye Hospital este singurul centru medical care deține tehnologia iLASIK, aprobata de NASA si FDA, tehnologie prin care se realizeaza eliminarea dioptriilor prin folosirea strict a laserului. Westeye Hospital ofera tratamente complete si echipament de ultima generatie pentru o gama larga de probleme oftalmologice, precum cataracta, glaucom, strabism, si keratoconus.

 

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati  www.westeyehospital.ro.

iLasik Westeye Hospital