Dr. Felix Hair Implant - redobandeste-ti podoaba capilara si increderea in sine

Pierderea parului pana la aparitia cheliei poate fi o afectiune care duce atat barbatii, cat si femeile in pragul disperarii si a depresiei. Parul impreuna cu zambetul sunt doua dintre cele mai importante aspecte ale unei persoane. Ambele formeaza ca o prima carte de vizita la intalnirea cu alte persoane, iar felul cum arata atat parul, cat si dantura, spun multe despre cineva. Clinica Dr. Felix Hair Implant te ajuta sa iti recastigi pofta de viata cu ajutorul implantului de par.

Ce trebuie sa stii despre tehnica implantului de par

Echipa acestei clinici este formata din medici ultraspecializati in aceasta interventie. Procedura este realizata manual, printr-o tehnica numita Q-FUE. Fiecare fir de par este recoltat de la pacientul care opteaza pentru implant si este transplantat in zonele depletate. Reconstructia capilara este din ce in ce mai cautata. Clinica Dr. Felix Hair Implant este recunoscuta chiar si international pentru rezultatele spectaculoase de care au avut pacientii care si-au pus increderea in ei. Chiar si vedete cunoscute din Romania au apelat la implantul de par, deoarece rezultatele finale sunt cat se poate de naturale. Afla aici mai multe detalii despre implant par pret.

Multi traiesc cu conceptii si prejudecati precum ca implantul de par va avea un aspect inestetic, ca al unei peruci, ceea ce este cat mai departe de adevar. Prin tehnica Q-FUE, minim invaziva, pacientului ii sunt implantate propriile fire de par, in unghiuri diferite, iar peste cateva luni parul va creste in mod natural. Interventia se face sub anestezie locala si recuperarea este rapida. Medicii folosesc doar instrumente originale patentate, tehnici si protocoale complexe, atat preoperat or, cat si intra si postoperator.

De ce sa apelezi la Dr. Felix Hair Implant

Testimonialele pacientilor satisfacuti sunt cele care isi spun cuvantul pana la urma. Tehnica Q-FUE este cea mai evoluata la ora actuala, iar medicii clinicii extrag manual fiecare fir de par, pentru a putea fi transplantat. La final vei obtine un rezultat cat se poate de natural cu maximum de densitate a firelor. Implantul de par este o solutie permanenta, de aceea este o investitie care merita.

Nu este cazul sa te gandesti ca ramai cu cicatrici sau cu vreo durere si nici nu au loc sangerari ulterioare. Interventia este cat se poate de sigura si este potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femeile care, de exemplu, au suferit arsuri sau se confrunta cu alopecia.

Clinica Dr. Felix Hair Implant iti pune din nou zambetul pe buze, pentru ca acestia inteleg importanta unei podoabe capilare complete, frumoase, sanatoase si plina de vitalitate.

Intra in cadrul site-ului www.drfelixhairimplant.ro pentru a afla mai multe detalii.

Contact: 0720254368

office@drfelix.ro