Pachete noi de ecografii abdominale la Hilmi Medical Center

Clinica Medicala Hilmi isi imbogateste oferta de proceduri in primavara aceasta cu cateva noi tipuri de ecografie la abdomen. Folosind echipament de ultima ora, ecografiile sunt o modalitate non-invaziva de a determina rapid starea de sanatate a oricarui pacient, interpretarea lor fiind posibila imediat de catre un medic specializat.



Pachetul de analize Maxi ofera ecografie la abdomen si transabdominala, completate de un set de analize de sange care sa determine cu exactitate prezenta sau absenta unor motive de ingrijorare. In cadrul ecografiei, se vor analiza ficatul, splina, pancreasul, colecistul si rinichii, precum si vezica urinara, uterul si ovarele sau prostata, iar analizele de sange indica valorile pentru: hemoleucograma completa, INR, TGO, TGP, fibrinogen, VSH, uree, glicemie, creatinina, acid uric, proteine totale, colesterol, calciu, trigliceride, fier.



Pachetul Midi include ecografia abdomenului superior, un set complet de analize si interpretarea rezultatelor ecografiei. Aceasta vizeaza starea urmatoarelor organe: ficat, pancreas, colecist, rinichi si splina. Analizele de sange testeaza valorile celor mai importanti indicatori: colesterol si calciu total, creatinina, hemoleucograma, TGO, TGP, VSH, bilirubina totala, bilirubina directa, bilirubina indirecta, precum si glicemia si ureea.



Pentru evaluarea starii de sanatate a aparatului reproducator feminin, Hilmi Medical Center pune la dispozitia clientelor pachetul Gineco Maxi, care include consultatie, test Babes Papanicolau, ecografie transvaginala, analize de sange si planning familial. Analizele de sange vizeaza aceiasi indicatori ca si pachetul Midi, insa Gineco Maxi este mai potrivit femeilor care doresc sa isi intemeieze o familie in conditii de siguranta.



Tot cu scopul de a preintampina sau trata probleme specific feminine, specialistii Hilmi Medical Center au creat si pachetul Beauty Mix. Acesta se adreseaza femeilor cu sindrom de ovar polichistic (PCOS), una dintre cele mai frecvente afectiuni ale aparatului reproducator feminin, ce se poate manifesta la exterior prin aparitia acneei. Fie ca sindromul este tinut sub observatie sau necunoscut de catre pacienta, pachetul Beauty Mix vine in ajutor cu o consultatie ginecologica, ecografie transvaginala si tratament de infrumusetare a tenului cu produse Medica 120, care o vor ajuta sa descopere existenta sindromului sau sa ii amelioreze efectele. Acneea va fi vizibil redusa prin proceduri ce includ: demachiere, tonifiere, gomaj, vapozon, extractii, serum, masca si crema de final.



 



Powered by SEO monitor