DNA Solutions sprijina categoria de consumatori de solutii Nortel prin intermediul parteneriatului

Odata cu preluarea brandului Nortel de catre compania Avaya, aria de consumatori de solutii Avaya se va extinde substantial. Aceasta miscare va asigura pozitia de lider mondial producatorului de echipamente de call center si telefonie, Avaya, asigurand continuitate si calitate tehnologica sporita consumatorilor de solutii Nortel. Ambele companii se remarca prin notorietatea globala si prin faptul ca au castigat de-a lungul timpul increderea si loialitatea comunitatii de telecomunicatii. Prin consolidarea acestui ecosistem strategic clientii se vor bucura de inovatii mai rapide, de solutii de reducere a costurilor si de simplificare a operatiunilor, de un lant de distributie mai eficient si de resurse si know-how fara egal, pentru acest sector de activitate. Mai mult, echipa de experti tehnologici Avaya s-a extins cu inca aproximativ 6000 de specialisti Nortel, avand grija ca serviciile de mentenanta contractate sa fie asigurate in mod impecabil, prin intermediul retelei autorizate de parteneri din toata lumea.

DNA Solutions sustine companiile care au implementat solutii Nortel si asigura stabilitate si servicii superioare de suport si mentenanta, fiind un partener de incredere Avaya. Noul demers al celor mai mari jucatori ai pietei mondiale de solutii enterprise, va aduce un plus de valoare si varietate in zona de telecomunicatii, in special in sectorul call centerelor.

 

DNA Solutions a implementat cu succes numeroase proiecte de call center, telefonie si retelistica, folosind tehnologiile de ultima generatie ale Nortel si Avaya, de la solutii moderne de conferinta audio-video, telefonie IP, IVR, la aplicatii de optimizare de business, precum raportare, monitorizare si pachete de tip Unified Communication. Aliantele strategice ale companiei sunt orientate catre nevoile tehnologice ale clientilor, pentru a oferi echipamente ce genereaza performanta si dezvoltare de business, prin inovatie si consultanta specializata.

 



Despre DNA Solutions

Cu peste 350 de companii cliente din Europa Centrala si de Est, DNA Solutions se numara printre liderii furnizori de solutii enterprise inca din 1998. Intr-o lume in care informatia inseamna putere, portofoliul nostru de business se focuseaza pe solutii de Contact Centers, Telephony si Business Optimization. Spiritul de excelenta in comunicarea de business se naste din tehnologie de varf . Compania noastra ofera o arie larga de infrastructuri impecabile de conectivitate: call centers, telecom, networking, storage, security, toate intr-un singur loc. DNA Solutions este furnizorul de solutii enterprise, care ia personal rezultatele afacerii dumneavoastra. 

 

 

 

 

Nortel Avaya DNA Solutions networking call center