Detoxifierea de primavara cu Fares – ceaiuri si complexe naturale de plante



substante toxice. Atunci cand toxinele sunt acumulate intr-o cantitate exagerata, in organism au loc dereglari energetice, care determina aparitia unor dezechilibre metabolice.

“Detoxifierea este un proces natural ce are loc continuu in corpul uman si realizeaza transformarea, la nivelul ficatului, a unui produs toxic existent in organism in altele mai putin toxice. Eliminarea acestora se face pe cale renala, intestinala, pulmonara si tegumentara, doar in conditiile in care corpul este hranit corect si sanatos”, a explicat dr. Carmen Nonn, medic specialist de familie cu competenta in apifitoterapie, Laboratoarele Fares Bio Vital.

Pentru a realiza o detoxifiere naturala si eficienta, echipa de cercetare de Fares Orastie a conceput mai multe formule de capsule cu proprietati depurative, dar si ceaiuri ce pot completa sau alterna cura de detoxifiere.

CAPSULELE DETOXIFIANT cu Ganoderma contin carbune medicinal, extract de Aloe vera, extract total de reishi, radacina de brusture, extract de frunze de brusture, de fructe de armurariu standardizat in in minim 85% silimarina, extract total de schisandra chinensis si fructe de soc. Este eficient in intoxicatiile cronice, hipercolesterolemie, alergii, afectiuni cutanate (urticarie, eczeme), sindromul de oboseala cronica si pentru reducerea efectelor hepatotoxice si nefrotoxice ale medicamentelor si chimioterapiei. Doza recomandata este de 1-2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de  masa timp de 1-2 luni. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna, iar pretul  variaza intre 33 si 36 lei.

CAPSULELE CLOROFILA contin spirulina, orz verde, lucerna, urzica si alge marine. Sunt recomandate in cure de detoxifiere, eliminarea mirosului corporal neplacut, intoxicatii cronice (medicamente, alcool), steatoza hepatica, hipercolesterolemie, alergii, afectiuni  cutanate (urticarie, eczeme), sindromul de oboseala cronica, reducerea efectelor hepatotoxice si nefrotoxice ale medicamentelor, astenie, anemie, convalescenta, cresc rezistenta la efort, reumatism cronic, tulburari circulatorii, obezitate, celulita, arterioscleroza, hipertensiune arteriala, reduc riscul afectiunilor cardiace. Se administreaza 1-2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de  masa. Durata curei: 1-2 luni. Cura se poate repeta la nevoie. Pret 21 lei.

Ceaiul CURATAREA SANGELUI (lipicioasa, radacina de brusture, coada soricelului, papadie, sanziene, ventrilica, frunze de nuc, rocoina, fumarita), este recomandat in cure de detoxifiere, in cazul afectiunilor cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoza, psoriazis), guta, intoxicatii cronice (medicamente, alcool). Pretul este cuprins intre 3.6 si 4.0 lei.

Ceaiul ORGANISM PURIFICAT are efect detoxifiant si depurativ (elimina deseurile metabolice acumulate in organism). Este recomandat in cure periodice de dezintoxicare si in special dupa unele abuzuri (exces de cafea, alcool, carne, alimente cu E-uri, mese copioase). Pret poate varia intre 3.9 si 4.3 lei.

Ceaiul PURIFICAREA ORGANISMULUI favorizeaza eliminarea toxinelor asigurand in acelasi timp si hidratarea organismului. Acest ceai poate fi consumat de catre copii peste 6 ani, 1-2 cani pe zi, iar adulti 3-4  cani pe zi, intre mese. Durata unei cure este de 6-8 saptamani iar pretul este de 3.5 lei.

Curatarea colonului

Detoxifierea colonului este o necesitate a omului modern. 90% dintre bolile cronice se datoreaza unei disfunctionalitati a colonului, avertizeaza Societatea Regala de Medicina din Anglia.

Ceaiul CURATAREA COLONULUI ( senna, volbura, ceai verde, fructe soc, radacina de nalba, fructe de coriandru si de cardamom, rizomi de revent), are efect  de eliminare a toxinelor si de curatare a colonului prin stimularea peristaltismului intestinal fiind recomandat in cure de detoxifiere si constipatie. Pretul este 5.3 lei.

Curatarea ficatului

Ceaiul PROTECTOR HEPATIC este recomandat pentru cure de detoxifiere hepatica, pentru stimularea si imbunatatirea functiei hepatice. Plantele din compozitia sa protejeaza ficatul de agentii hepatotoxici, au efect detoxifiant (elimina deseurile metabolice acumulate in organism), stimuleaza secretia biliara si eliminarea bilei in intestin si stimuleaza arderea grasimilor la nivelul ficatului. Pret este de 4.0 lei.

Pulberile reprezinta o alta forma de conditionare a plantelor medicinale, realizate pentru administrarea sublinguala sau cu putina miere. Astfel se obtine o eficienta terapeutica foarte ridicata, organismul beneficiind de toate substantele active pe care le contine planta medicinala. Astfel va recomand  pulberea de Radacina de Brusture,  este foarte eficienta in detoxifiere.Un foarte bun protector  si regenerator hepatic il reprezinta pulberea de Fructe de Armurariu. Pulberile se administreaza 1 lingurita de 3-4 ori/zi. Pretul variaza intre 9.2 si 10 lei.

Despre Laboratoarele Fares Bio Vital

Fares este astazi, la  peste  80 de ani de la  fondare, compania  cu capital integral romanesc  ce detine locul intai pe piata remediilor din plante medicinale din Romania.  Fares detine  in portofoliu  produse  pe baza de plante medicinale precum: ceaiuri, siropuri, uleiuri esentiale, unguente si creme, tincturi, capsule si comprimate.

 

 

 

fares romania faresbiovital