Descopera Cehia alaturi de Linghea

Editura Linghea a pregatit un cadou tuturor celor ce si-au propus sa viziteze Cehia, tara boemilor, a berii si a magicului Rumburak. Cea mai noua aparitie editoriala, ghidul de conversatie roman – ceh va va ajuta sa descoperiti Praga intr-o lumina cu totul noua.  Supranumita si "Orasul de Aur", cea mai frumoasa capitala europeana a adunat tot ce-i mai stralucitor si mai reprezentativ din istorie si arta. Fie ca vizitati acest impresionant centru cultural al Europei sau va indreptati catre alte orase cehesti, ghidul de conversatie roman-ceh va va asista, pas cu pas, în calatorie, punctand obiectivele turistice importante si anticipand nevoile fiecarui tip de vizitator.

Ghidul cuprinde 2 600 propozitii si fraze uzuale, 1 600 cuvinte tematice, toate cu transcriere fonetica la îndemana oricui. La acestea se adauga aproximativ 100 de pagini de dictionar bilingv (6 000 cuvinte-titlu), dar si succinte explicatii gramaticale. Volumul e bogat in informatii despre Cehia si locuitorii acesteia, in avertismente si recomandari de calatorie, link-uri catre paginile de internet cu informatii privind achizitionarea de bilete de avion, inchiriere masini etc. In plus, volumul reuneste toate acele calitati devenite deja o marca a produselor Linghea: conditii grafice excelente, format prietenos, pe masura oricarui bagaj de calatorie si usurinta in utilizare.

Editura Linghea, cu sediul principal la Brno (Cehia) si filiale in cinci tari europene, are peste 12 ani de experienta in dezvoltarea tehnologiei instrumentelor lingvistice. Publicam ghiduri de conversatie in cinci tari simultan - Cehia, Slovacia, Polonia, Germania si Romania - iar numarul total de ghiduri Linghea depaseste 100 de titluri. In afara de editiile tiparite pregatim si versiuni electronice pentru Windows, Windows Mobile, iPhone/iPad sau Android. Mai multe detalii pe: http://www.linghea.ro/. Contactati-ne pentru comenzi si informatii la adresa de e-mail info@linghea.ro sau la sediul Editurii Linghea din Timisoara, str. Memorandului nr. 21 (tel. 0356 71 12 11).

 

 

 

 

 

 

 

 

ghid de conversatie Linghea ceha calatorie Cehia