Deschiderea Oficiala a Restaurantului Chinese Garden Bucuresti





Restaurant Chinese Garden va asteapta intr-un ambient aparte, elegant, specific chinezesc. In acest cadru puteti servi oricare dintre cele 200 de preparate din meniul caracterizat prin mister si bogatie. Bucatarii special instruiti de catre specialisti din China folosesc secrete stravechi pentru a va satisface senzorialul pe toate planurile.

 

Doriti sa va bucurati de bunatatile gastronomiei asiatice chiar la dumneavoastra acasa sau la birou? Chinese Garden livreaza oricare dintre sortimentele traditionale chinezesti starnind simturile pana la extrem. In meniu se regasesc preparate specifice culturii chineze precum supe, salate, peste si fructe de mare, deserturi, sosuri si bauturi specifice.

Chinese Garden satisface cu certitudine cele mai pretentioase gusturi chiar si atunci cand inglobeaza virtutile sale in serviciile tip catering. Punem la dispozitia dumneavoastra toate ingredientele necesare unei intalniri de succes: coffee breaks, business lunches, workshops, petreceri corporate, petreceri cocktail, bufet suedez. Si pentru ca acestea sa fie complete, George Manea, unul dintre cei mai buni sculptori in fructe si legume din Romania, va acorda o nota de distinctie operelor culinare pregatite de specialistii de la Chinese Garden.

Chinese Garden a intrat pe piata restaurantelor romanesti in urma cu peste 7 ani zile, deschizand prima locatie in Mamaia, in zona cazinoului. Locatia a dat nastere si numelui restaurantului: o foarte frumoasa terasa al carei nume nu ar fi fost mai potrivit decat Garden, asadar Chinese Garden. Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, am deschis inca un restaurant Chinese Garden in Constanta, langa Casa de Cultura.

 

Fiti gata sa primiti un rasfat al zeilor in Restaurantele Chinese Garden din Bucuresti, Str. I.L. Caragiale, Nr. 30, aproape de Gradina Icoanei, Constanta pe Str I.L. Caragiale nr 4, aproape de Casa de Cultura si Mamaia in sezonul estival. Chinese Garden va asteapta in fiecare zi intre orele 11.00 si 23.00.



restaurant chinezesc livrare catering eveniment