Depaseste-ti competitia folosind servicii SEO profesionale !

Depaseste-ti competitia folosind servicii SEO profesionale !


Transforma-ti bugetul de marketingintr-o investitie profitabila folosind serviciile noastre sigure,dezvoltate pe parcursul timpului, dar totodata in trend cu noileupdate-uri SEO (in special de la Google).

Prima intrebare care si-o pun mareamajoritate a clientilor nostrii:

“De ce sa investesc instrategii SEO si nu in publicitatea Google PPC”?

Raspunsuleste pe cat de simplu, pe atat de direct: Google Ads / Google PPCeste o solutie temporara, de moment, care nu contribuie la crestereanotorietatii brandului detinut de Dvs. Mai mult decat atat, asa cumii spune si numele, reclama Google Ads este vizibila doar in...Google, care reprezinta cel mai mare motor de cautare, dar, totusi,detine un procent de cca 60-70 % din cautari, restul fiind impartitintre competitorii sai.


Odata ce dezvoltie optimizareasite-ului pentru a atinge organic rezultatele dorite in cadrulmotoarelor de cautare (Google, Bing, Yahoo, etc), site-ul tau ajungesa fie cu adevarat printre cele mai de pret lucruri care le detineBrandul / Firma ta, valoarea lui crescand de la luna la luna, iarodata cu aceasta si notorietatea afacerii tale.


SEO este un intreg ansamblu deactivitati de marketing pe care o companie trebuie sa le intreprindapentru a-si consolida pozitia in piata. In orice domeniu deactivitate va vom construi un brand puternic, iar importantaactivitatii de branding este uriasa:

Are un impact major asupraconsumatorilor, câstigându-le increderea si
facandu-i sarecunoasca produsele si serviciile vândute de compania Dvs.;

Ajuta la cresterea reputatieicompaniei;

Ajuta la crearea unei relatii mai bunecu angajatii, care se vor simti legati de brand
si vor lucra cuplacere pentru el.



Mai mult decat atat, cei ce investescin strategii PPC, conform rapoartelor de specialitate, primesccomenzi efective de la cca. 10-12% dintre cei ce acceseaza anuntulafisat in cadrul campaniei, comparativ cu un site care ajunge in rimapagina Google in mod organic, prin strategii SEO functionale siupdatate, care primesc comenzi de la cca. 40% dintre potentialiiclienti care viziteaza site-ul.


La un calcul scurt, platind cca 1,2 EUR/ click pentru o campanie PPC, din 100 de click-rui = 120 EUR, ajungisa-ti vinzi serviciile / produsele la 10-12%. Merita? Iar in cazulSEO vanzarile sunt de cu 400% mai mari fata de PPC, in mod gratuit,organic, fara sa platesti accesarea site-ului prin campaniilerespective.


Daca doriti o pozitionare excelenta asite-ului dorit in cadrul rezultatelor afisate de motoarele decautare (SERP), atunci va sugeram sa gasiti o agentieSEO profesionala.


Practic aducem notorietatebrandului pe care-l detineti si implicit valoare site-ului Dvs.,
iarlucrurile vor incepe sa functioneze asa cum va doriti.



Cateva mici exemple ale clientilor cu care lucram

cosmetica militari , administrator bloc bucuresti , folie stretch manuala , masini de sigilat cutii , administrare bloc , renovare apartament bucuresti , masaj anticelulitic bucuresti, termopane bucuresti , terapie bowen bucuresti sector 4, masaj magic hands , administrator bloc, radiofrecventa corporala etc


Printre cei mai importanti clienti pe care-i avem:

Abba Salon - acestia oferind multiple servicii: masaj anticelulitic, etc.



Procesul de optimizare SEO incepe cu unserviciu de hosting de calitate, pe un LiteSpeed webserver de top,bazat pe Maria DB si PHP 7.4 +, cu minim 16 core-uri, 128 GB RAM,2*960GB SSD stocare, trafic nelimitat si necontorizat, etc.

agentie seo profesionala social media marketing seo campanii ppc continut marketing