Dental Premier, servicii stomatologice aliniate standardelor internationale

Indiferent de natura problemelor stomatologice, interesul unui pacient este de a gasi un medic competent in al carui cabinet serviciile sa fie de top. Dental Premier satisface astfel de pretentii. Vorbim despre o clinica ce respecta standardele internationale. Aici medicina, tehnicile de actualitate, se impletesc cu echipa de medici constant conectati la noutati din domeniu. Echipamentele, dotarea clinicii este una pe masura, ce tine cont de aparatura profesionala si moderna.

Dental Premier revolutioneaza modul in care ar trebui sa fie oferite serviciile stomatologice. Detine Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, serviciile oferite tinand cont de tehnologii High Tech Dentistry.

Servicii complete, inclusiv cele invazive ce tin de chirurgie orala

Cei care trec pragul clinicii Dental Premier regasesc aici o gama vasta de servicii stomatologice. In acelasi loc pot urma proceduri pre si post operatorii daca este cazul. Implantologie, ortodontie, paradontologie, stomatologie pentru copii, servicii clasice de depistare de probleme stomatologice, de plombari, curatare canal, reconstructie dentara. Sunt incluse de asemenea serviciile de radiologie dentara si de chirurgie orala.

In cadrul paginii oficiale Dentalpremier.ro toate serviciile disponibile in cadrul acestei clinici sunt detaliate si completate de lista tarifelor aplicate.

Dantura fixa intr-o singura zi

Un serviciu complex cu care Dental Premier revolutioneaza serviciile stomatologice se refera la tehnica implanturilor dentare. Sky Fast&Fixed Bredent presupune ca in aceeasi zi pacientul sa beneficieze de extractii, de implanturi si de o lucrare fixa. Nu doar timpul optimizat este un avantaj al pacientului, ci desigur calitatea serviciilor.

Implanturile dentare sunt din titan, deci cu toate sansele de a fi acceptate de organism, fara reactii adverse. Datorita abordarii intalnite la Dental Premier, pacientii se pot bucura de servicii compatibile cu cerintele moderne - isi recapata sanatatea orala, dentitie completa inca din prima zi de implant, dinti ce se comporta ca cei naturali, deci perfect functionali. Procedura in sine de implantare este o interventie de scurta durata, ce se efectueaza sub anestezie, astfel incat pacientul nu resimte durere.

Pentru cei care stiu sa puna pret pe modul in care sunt tratati, pentru cei care investesc in garantia de durata a dentitiei, care au nevoie de inlocuire partiala sau totala a danturii naturale, Dental Premier ii intampina cu servicii profesionale. Detalii despre acestea si programari se vor regasi in cadrul paginii oficiale.

implant dentar dental premier clinica stomatologica bucuresti