Delice Cook & Fun si Bucharest Food Festival mizeaza pe interactivitate



Petrecerile culinare Delice Cook & Fun participa in acest an la BFF si impreuna vor creste gradul de interactivitate al evenimentului. Noutatea si interactivitatea consta in faptul ca celebrii bucatari Horia Virlan si Cezar Munteanu, in cadrul demonstratiilor culinare pe care le vor sustine, vor interactiona cu publicul. Persoane din public vor avea ocazia sa gateasca alaturi de celebrii bucatari si sa fure din secretele lor.  

Anul acesta vedetele evenimentului vor fi pastele si pizza. In deschiderea evenimentului, joi 16 iunie  se va realiza Turnul din Pizza, un turn de pizza cu o inaltime de 5,67 metri, 10 % din inaltimea Turnului din Pisa. Pe durata celor patru zile vizitatorii vor putea invata sa pregateasca pizza dupa metode traditionale, la insulele de gatit Delice Cook & Fun, si chiar sa o coaca intr-un cuptor cu lemne, sa faca “giocolieri” (jonglerii cu pizza) alaturi de Claudiu Toader, castigatorul locului doi la Campionatul Mondial de Pizza Sana din Italia.

De retetele de paste se va ocupa Horia Virlan, gazda emisiunii Cireasa de tort si bucatar chef in cadrul Petrcerilor culinare Delice Cook & Fun, care va dezvalui publicului o parte din secretele sale in materie de paste. Vizitatorii pot gati in paralel cu Horia retete de paste cu trufe si multe altele.

Pe langa paste si pizza vizitatorii mai pot gasi aici si produse autentice din Romania, Italia, Spania, Portugalia, Ungaria, Grecia, delicatese ca Prosciutto di Parma, Jamon Iberico, Grana Padano, Pecorino, dulciurile din pasta de migdale din Sicilia si multe altele.                         Costul unui bilet de acces este de 3 ron, copii cu varsta de pana la 14 ani insotiti de un adult au accesul gratuit.                         

Programul de vizitare al evenimentului este: Joi – 16 iunie: 12.00 – 21.00; Vineri-sambata – 17 – 18 iunie: 10.00 – 21.00; Duminica – 19 iunie: 10.00 – 18.00.

petreceri culinare bucharest food festival horia virlan