De ce servicii poti beneficia daca apelezi la o companie de inchirieri masini?

Daca firma ta are nevoie de servicii de inchirieri masini pentru deplasari in interes de serviciu sau planuiesti un city break in Bucuresti, este bine sa stii ca atat pentru transportul in oras, cat si in tara poti beneficia de mobilitate ridicata cu ajutorul FocusRent, o companie cu peste 10 ani experienta pe piata competitiva a serviciilor de inchirieri masini.

De asemenea, cand aterizezi pe Aeroportul International „Henri Coanda”, pentru a participa la o intalnire de afaceri sau un eveniment privat, una dintre cele mai potrivite solutii pentru deplasare este reprezentata de o companie serioasa de inchirieri masini, orientata spre client si care ofera cat mai multe beneficii incluse in pret.

Daca apelezi la serviciile de inchirieri masini FocusRent, vei observa ca aceasta se diferentiaza de concurenta prin transparenta totala, pretul afisat pe site fiind si cel final pe care il vei plati, iar acesta include verificarea tehnica a masinii inainte de predare, dar si toate taxele si asigurarile auto (full CASCO, RCA si rovinieta).

Suplimentar, vei primi un card de membru, pe care il poti utiliza la orice viitoare inchiriere si prin care vei beneficia de o reducere de 10%.

Asadar, iata care sunt serviciile de inchirieri masini, care pot fi in beneficiul tau:

Inchirieri auto pe termen scurt. Atunci cand participi la un eveniment important si iti doresti sa ai o aparitie remarcabila, poti apela la serviciile de inchirieri masini pe termen scurt, prin care ai ocazia sa alegi o masina din clasa economy, luxury sau SUV. FocusRent intretine in permanenta flota auto mai noua de 5 ani si, pentru o perioada minima de 1 zi, poti alege deplasarea cu urmatoarele autoturisme: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Skoda Octavia, Ford Mondeo, VW Passat, Audi A4, Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder si BMW X5.

Inchirieri auto pe termen lung. De regula, aceste servicii de inchirieri masini pe o perioada mai indelungata se adreseaza companiilor care nu detin un parc auto. Daca esti director sau manager intr-o companie, este important sa realizezi ca propriul parc auto va implica o serie de cheltuieli ridicate. Pe langa achizitia propriu-zisa a masinii, daca respectiva companie nu are ca obiectiv obtinerea de venituri din transportul de persoane, atunci o astfel de investie poate fi spre dezavantajul business-ului. Pe langa tehnologia de ultima ora, care ofera siguranta, ai avantajul deducerii TVA-ului la achizitia de servicii de inchirieri masini si posibilitatea de a utiliza masina ca si cum ar fi proprietatea societatii.

Inchirieri microbuze. Daca vrei sa pleci in vacanta cu o familie numeroasa sau organizezi un eveniment social important, precum o nunta, un botez sau o aniversare, poti apela la serviciile de inchirieri masini pentru un transport confortabil si in siguranta, cu ajutorul microbuzelor. Ai la dispozitie cele mai apreciate tipuri de microbuze 8+1, respectiv Mercedes Vito si Volkswagen Transporter, cu care te vei bucura de costuri reduse de transport pentru grup mare de persoane, mobilitate ridicata, confort si deplasare in siguranta.

inchirieri masini FocusRent

inchirieri masini FocusRent

inchirieri masini