De ce sa alegem mocheta si nu alt tip de pardoseala



 



Amenajarea interioara a unui spatiu necesita atentie si informare pentru ca alegerile sa fie cele potrivite cu scopul in care locatia este folosita. Fie ca este vorba de amenajarea unei locuinte, a unei cladiri de birouri, a unui restaurant, hotel, show room sau a oricarui alt spatiu, trebuie sa fim atenti la detalii. Alegerea pardoselii potrivite este foarte importanta atat pentru aspect, cat si pentru durabilitate, pret, intretinere si multe altele.

 

Mocheta este o solutie excelenta pentru amenajarea oricarui spatiu si in special a acelor spatii in care circulatia este intensa, precum hoteluri, restaurante, birouri, show-roomuri, etc. De ce sa alegem mocheta? 

 

Amenajarea pardoselilor unui hotel,  restaurant, birou etc. necesita acoperirea in totalitate a podelii. Spre deosebire de covor, care nu poate sa acopere in totalitate suprafata unei incaperi, mocheta poate face asta. In plus, daca optati pentru covor, veti fi nevoiti sa renovati si pardoseala pe care urmeaza sa asezati covoarele, fie ea din gresie, parchet, linoleum sau orice altceva, deoarece covorul neacoperind intreaga suprafata vor fi locuri in care aceasta va fi vizibila. In cazul mochetei scapati de o cheltuiala deoarece aceasta acoperind perfect intreaga suprafata nu veti fi nevoiti sa renovati pardoseala pe care urmeaza sa aplicati mocheta. Spre deosebire de alte tipuri de pardoseli care nu pot oferi toate beneficiile intr-un singur produs, mocheta poate face acest lucru la un pret avantajos.

 

Mocheta ofera intr-un singur produs beneficii precum: izolare fonica, izolare termica, siguranta deoarece este antiderapanta, este antialergenica, capteaza praful, este usor de intretinut, are o durata de viata mare, este disponibila in multe variante, modele si culori. Utilizarea unei mochete potrivite va conduce la eliminarea impactului sonic, spre deosebire de alte tipuri de pardoseli. Izolarea termica pe care mocheta o ofera va mentine un climat placut si va economisi energie realizand o economie a facturilor de incalzire. De asemenea, este foarte important ca intr-un spatiu cu trafic intens sa fie montata o pardoseala care sa ofere siguranta in orice conditii. Astfel, mocheta absoarbe umezeala si ofera siguranta impotriva alunecarii. Mocheta are si calitatea de a fi un bun captator al prafului din camera, diminuand astfel riscul alergiilor. In plus, este usor de curatat fiind nevoie de o aspirare iar atunci cand este foarte murdara se curata usor cu produse de specialitate. Spre deosebire de pardoselile din lemn de exemplu, mocheta este mult mai rezistenta, de exemplu la zgarieturi, la umezeala, la incaltaminte, factori des intalniti in zonele unde traficul este unul intens, avand o durata de viata mult mai mare decat orice alt tip de pardoseala.

 

Pentru a satisface orice cerinta exista mai multe tipuri de mochete, realizate din diferite materiale, in diferite variante de modele si culori astfel incat sa satisfaca orice nevoie si orice pretentie. Pentru instalarea corecta a mochetei este bine sa urmati niste pasi stabiliti de un specialist, astfel incat rezultatul sa fie cel mai bun.

 

Mocheta este cea mai buna optiune pentru o pardoseala estetica, pentru igiena si montata intr-un spatiu cu trafic intens, iar pretul este unul accesibil. Gasiti o gama completa de mochete pe site-ul companiei Solexpert http://solexpert.ro, un expert in pardoseli profesionale.

 

 

mocheta mocheta trafic intens mocheta dale mocheta birouri mocheta hoteluri