De ce isi merita din plin fatetele dentare pretul?

Toti ne dorim o dantura perfecta, fara cusur, insa nu toti vrem sa platim sume considerabile pentru acest lucru. De foarte multe ori, persoanele care vor un zambet impecabil apeleaza la tot felul de mijloace si proceduri ieftine, care nu numai ca nu le aduc rezultatele dorite, dar le si afecteaza structura dintilor, de la smalt, pana la nerv. 

Este foarte important sa intelegem faptul ca un serviciu de calitate costa, deoarece tehnologia avansata si materialele folosite sunt si ele costisitoare. Astfel, vom avea siguranta ca beneficiem de cel mai bun tratament si ca ne vom bucura mult timp de o dantura frumoasa si perfect functionala, fara probleme ulterioare. 

Nu trebuie sa ne lasam sanatatea, inclusiv cea dentara, pe mana oricui! Exista din ce in ce mai multe persoane care ajung in cadrul Clinicilor Dr Leahu pentru a trata problemele cauzate de proceduri de infrumusetare dentara realizate incorect sau cu materiale de calitate inferioara. 

Un procent destul de mare de pacienti apeleaza constant la montarea unor fatete dentare cu pret mic in cabinete stomatologice indoielnice, fiind incantati de sumele de bani pe care le economisesc in acele locuri. Din pacate, in urma acestor proceduri realizate cu materiale de slaba calitate, de catre medici dentisti fara prea multa experienta in domeniu, multi dintre ei s-au ales cu probleme grave. Toate s-au remediat abia dupa o perioada lunga de recuperare numai datorita tratamentelor eficiente si a grijii deosebite de care au dat dovada medicii din cadrul Clinicilor Dr Leahu.  La final, costurile montarii fatetelor dentare si a remedierii complicatiilor au fost mult mai mari decat in cazul in care persoanele respective ar fi ales din start fatete dentare cu un pret care sa reflecte calitatea lor. 

Printre complicatiile care pot aparea daca nu alegem fatete dentare de calitate realizate de catre specialisti in domeniu se numara:

- infectii dentare;

- afectarea smaltului dentar;

- afectarea nervilor;

- pilirea excesiva a dintilor, ceea ce duce, in timp, la macinarea dintilor si la deteriorarea lor;

- in cazul in care fateta dentara nu este aplicata corect , pot patrunde bacterii in spatiul gol si acest lucru poate duce la aparitia cariilor si la multe alte complicatii;

- desprinderea fatetei dentare si inghitirea acesteia, ceea ce poate provoca rani interne.

Pretul fatetelor dentare, este, de cele mai multe ori, un indicator al calitatii acestora si al expertizei in domeniu a clinicii respective. O clinica stomatologica prestigioasa, ce are in spate ani intregi de functionare si medici specialisti cu renume in domeniu nu va taxa nici prea mult, dar nici prea putin acest serviciu, ci in concordanta cu calitatea tehnologiei si a produselor folosite.

Daca va doriti o dantura frumoasa, functionala, fara complicatii sau dureri, intr-un timp cat mai scurt, atunci este momentul sa apelati la fatete dentare disponibile la cel mai bun pret in cadrul Clinicilor Dr Leahu. Medicii de aici au o vasta experienta in domeniul esteticii dentare si va pot oferi cele mai bune solutii si tratamente disponibile la aceasta ora. 

Doar apeland la o clinica respectabila si la specialisti in domeniu veti avea certitudinea ca veti dobandi rapid un zambet impecabil, de care va veti bucura foarte mult timp si care va va reda increderea in fortele proprii! 

fatete dentare pret fatete dentare clinica stomatologica medic dentist cabinet stomatologic