De ce gardul din aluminiu reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poti face pentru locuinta ta?

Imprejmuirea proprietatii cu gard reprezinta un pas pe care trebuie sa il facem fiecare dintre noi pentru a ne putea bucura din plin de intimitate si de siguranta. Privirile indiscrete ale strainilor adesea se strecoara in interiorul curtilor noastre, ceea ce ne face sa ne simtim inconfortabil, astfel ca, un gard reprezinta elementul de baza care ne poate oferi acest "confort". Pana nu demult, pentru imprejmuirea proprietatilor, oamenii utilizau garduri din fier sau din lemn, avand in vedere ca acestea pareau in momentul respectiv unele dintre cele mai echilibrate optiuni pe care le aveau. In prezent insa, gardurile din aluminiu, aproape ca au devenit un standard pentru toti acei proprietari care isi doresc locuinte moderne, adaptate stilurilor arhitecturale actuale.

Alegerea unui tip de gard potrivit pentru locuinta nu este un lucru tocmai simplu daca tinem cont de faptul ca acesta reprezinta una dintre acele investitii pe care le facem pe termen lung sau chiar pe viata. Astfel, o alegere nepotrivira ne poate costa destul de scump in timp. O diversitate de modele de garduri din aluminiu se pot regasi astazi la Davos, o companie producatoare de garduri si porti din aluminiu la o calitate exceptionala si in design-uri inedite.


Iata asadar cateva motive pentru care un gard din aluminiu reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poti face pentru locuinta si familia ta.


Rezistenta deosebita la coroziune.

Umezeala cauzata in special de precipitatii reprezinta unul dintre lucrurile care pot duce in timp la coroziunea gardurilor. Aluminiu din fericire este unul dintre materialele care pot face fata cu brio acestei provocari, spre deosebire de alte garduri care necesita intretineri periodice pentru a putea rezista eficient importiva umezelii. Desigur ca pe langa umezeala, razele solare si ciclul inghet-dezghet sunt lucruri care pot duce in timp la distrugerea gardurilor, insa acestea nu afecteaza gardurile din aluminiu, care sunt facute pentru a rezista cu usurinta in astfel de conditii.


Intretinere foarte facila.

Atunci cand alegi un anume tip de gard, este esential sa ai in vedere si modul in care acesta trebuie intretinut avand in vedere ca acest lucru se poate cu usurinta transforma intr-un cost periodic. Spre exemplu, gardurile din lemn sunt ceva mai pretentioase la acest capitol spre deosebire de cele din aluminiu, care aproape ca nu necesita niciun fel de intretinere gratie rezistentei sporite a acestui material la conditiile de mediu nefavorabile.


Eleganta, intimitate si siguranta intr-un singur produs.

Gardurile din aluniniu sunt mai mult decat niste simple elemente care ne imprejmuiesc locuintele daca tinem cont de faptul ca acestea reusesc sa inglobeze foarte bine eleganta, intimitatea dar si siguranta. Cu alte cuvinte, un gard din aluminiu reprezinta o alegere destul de versatila pe care o putem face pentru confortul familiei noastre. Gardul din aluminiu este prin natura sa unul elegant, care se poate integra cu foarte mare usurinta, mai ales in cadrul unui stil arhitectural modern. 

garduri aluminiu gard aluminiu Davos Davos-europe.com