De ce este important sa facem apel la o firma de servicii funerare NON-STOP?

Plecarea dintre noi a unei persoane apropiate este un moment foarte greu, care ne poate lasa impietriti de durere. Cu toate acestea, este important sa fim puternici in aceste clipe triste si sa facem tot posibilul pentru a-i asigura celui defunct o trecere in nefiinta demna de amintirea sa.


Inmormantarea unei persoane este un obicei foarte vechi, datand de mai bine de 100.000 de ani. De aceea, este important ca aceasta sa tina cont de traditiile fiecarui popor, dar si de legislatia in vigoare.


Asadar, daca in trecut obiceiul inmormantarii se realiza cu ajutorul prietenilor sau al comunitatii, astazi acest lucru este din ce in ce mai rar intalnit. In plus, birocratia stufoasa si noua legislatie care se schimba frecvent pot pune piedici in calea organizarii acestui funest eveniment cu propriile forte. Astfel, in aceste momente de profunda tristete, este important sa apelam la o firma de servicii funerare NON-STOP.


Astfel, lasand greutatile si grija organizarii in seama unei case de pompe funebre, puteti petrece mai mult timp alaturi de cei apropiati, in loc sa fugiti dupa acte sau sa pregatiti preparatele traditionale necesare acestui eveniment. Firma de servicii funerare NON-STOP se va ingriji cu empatie si profesionalism de tot ce tine de planificare, fiind un sprijin real pentru dumneavoastra in aceste momente grele.


Mai mult, o firma de servicii funerare NON-STOP va raspunde cu promptitudine apelului dumneavoastra si va va sta la dispozitie 24/7, oferind consultanta gratuita in legatura cu orice informatii necesare organizarii inmormantarii sau a incinerarii. De asemenea, bugetul va fi stabilit la inceput, de comun acord.


In aceeasi nota, va trebui sa aveti in vedere si costul inmormantarii. Astfel, pentru a beneficia de ajutorul de deces, tot ce trebuie sa faceti este sa inmanati talonul de pensie al persoanei decedate firmei de servicii funerare NON-STOP, urmand ca aceasta sa se ingrijeasca de toate actele ce trebuie obtinute, depuse si completate pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de acest ajutor.


Spre exemplu, constatarea decesului se poate face doar de catre un cadru medical specializat, care va fi pus la dispozitie de catre casa de pompe funebre. In urma acestei constatari, se va elibera un certificat medical constatator de deces (CMCD), care serveste declararii legale a decesului, dar si obtinerii ajutorului de deces. Astfel, o firma de servicii funerare NON-STOP va incepe demersurile necesare obtinerii acestuia, la orice ora din zi sau noapte, pentru ca aceasta procedura sa decurga cat mai repede. In cazul in care decesul a avut loc in alta tara, firma de servicii funerare se va ingriji pentru ca trupul celui defunct sa fie repatriat / expatriat cat mai rapid cu putinta.


Legislatia in vigoare stipuleaza ca, inaintea inmormantarii, persoana plecata dintre noi trebuie spalata, imbalsamata si toaletata doar de catre un specialist avizat. Acesta va fi pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare NON-STOP, la orice ora din zi sau din noapte.


Astfel, cand faceti apel la o firma de servicii funerare NON-STOP, va eliberati de sub povara stresului si a grijilor pe care le presupune un deces si aveti timpul necesar pentru a va putea lua ramas-bun cum se cuvine de la cel trecut in nefiinta.

servicii funerare NON-STOP