Daca ti-a expirat permisul si vrei sa il recapeti, ai nevoie de fisa medicala pentru permisul auto

In ziua de astazi, sa iti expire permisul de conducere poate parea o adevarata problema, avand in vedere cat timp se pierdea in trecut pentru a inlocui un astfel de act. Ca sa nu mai vorbim de actele aditionale pe care trebuie sa le obtii pentru a intra in posesia noului permisului auto.

Din fericire, insa, acum ai de urmat o procedura mai simpla, care implica un singur drum la ghiseul Serviciului Public Comunitar - Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule pe raza caruia ai domiciliul. 

Astfel, pentru a redeveni sofer, trebuie sa te prezinti la acest sediu cu un dosar, care sa contina urmatoarele documente:

- fisa detinatorului permisului de conducere;

- actul de identitate in original si copie;

- dovada platii contravalorii permisului de conducere – 68 de lei 

- fisa medicala tip din care sa rezulte ca solicitantul este apt pentru a conduce.

In cazul in care ti-a expirat permisul de conducere si vrei sa il reinnoiesti, acum poti obtine fisa medicala pentru permisul auto in cel mai scurt timp, cu o singura deplasare! Cum timpul inseamna bani, nu poti pierde ore in sir pe holuri clinicilor sau la ghisee, asteptand eliberarea actelor medicale necesare.

Tocmai de aceea, clinica acreditata StandardMed iti ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru fisa medicala pentru permisul auto, dar si rapiditate si eficienta maxima. Asadar, la pretul de numai 125 de Lei, vei obtine fisa pentru preschimbare permisului auto categoriile A sau B in maximum 1 ora si jumatate de la completarea formularelor. Daca acest interval este depasit, vei primi 50% din bani inapoi.

Amplasata central, pe bulevardul Carol I, numarul 45, in zona Armeneasca, clinica acreditata StandardMed iti ofera posibilitatea de a dobandi fisa medicala doar intr-o singura vizita, cu maxim de profesionalism si eficienta, datorita experientei vaste a medicilor in acest domeniu. Toate examinarile necesare preschimbarii permisului de conducere au loc in aceeasi locatie, cu o singura deplasare, in cel mai scurt timp. Toti medicii care trebuie sa isi dea acordul sunt prezenti in acelasi interval orar, iar fisa medicala pentru permisul auto poate fi incheiata de catre medicul sef al unitatii in cadrul aceleiasi vizite a pacientului. 

Cu ce acte trebuie sa te prezinti la StandardMed pentru obtinerea fisei medicale?

Pentru a economisi si mai mult timp, toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale, se gasesc la receptia clinicii, solicitantii fiind obligati sa se prezinte doar cu urmatoarele documente:

– carte de identitate;

– ochelari de vedere, daca e cazul;

- adeverinta medicala de la medicul de familie -cei care sunt luati in evidenta la medicul de familie cu boli cronice, au obligatia sa solicite de la acesta o adeverinta medicala in care sa se stipuleze ca sunt apti pentru a conduce. De asemenea, cei care sufera de diabet, trebuie sa prezinte o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa apara dignosticul, tratamentul si recomandarea medicului ca sunt apti sa conduca. 

Asadar, daca vrei sa iti reinnoiesti permisul, vino acum si rezolva totul rapid si usor cu o singura deplasare, doar la StandardMed!

fisa medicala permis auto