Cursurile Digital Marketing Institute aduse in Romania de Kondiment

 

Kondiment Training Center, divizia Kondiment in zona de learning & education, a obtinut licenta de predare in Romania a cursurilor si programelor oferite international de catre Digital Marketing Institute. Pentru inceput, cursurile vor fi predate in Bucuresti.




Primul program predat in cadrul Kondiment Training Center (Kondiment) este „Professional Diploma in Digital Marketing”: un curs structurat pe 10 module, fiecare a cate 3 ore, care se adreseaza tuturor celor care detin responsabilitatea dezvoltarii sau implementarii strategiei de marketing intr-o companie – incluzand aici managementul superior, marketing manageri, antreprenori, manageri ai departamentului de IT si oricui doreste sa urmeze o cariera in digital marketing, dar si acelora care doresc sa dobandeasca cunostintele de baza in domeniu.

 

Scopul participarii la un astfel de program este intelegerea mecanismelor prin care marketingul online poate sa ajute in promovarea unei afaceri. Prin participarea la cele 10 module are programului, participantii vor deprinde cunostinte specifice despre cum pot transforma comportamentul utilizatorilor website-ului companiei in decizii strategice de business si cum pot spori numarul de lead-uri aduse prin site si nu numai.

 



 

In cadrul Kondiment Training Center, cursurile vor fi predate de online marketeri si advertiseri cu experienta, printre care amintim: Gabriela Andrei, Head of Online Marketing, Kondiment; Bogdan Manea, Owner, Brightness; Florin Olaru si Aneta Plesa, Senior Online Marketeri, Kondiment; Mihnea Nicolescu, Business Development Unit Manager,  si Sorin Chircu, Facebook Developer, Kondiment. 

 

 „Este o mare reusita pentru noi sa aducem pentru prima data in Romania cursurile Digital Marketing Institute. Ele au aprobarea Further Education and Training Awards Council, iar Digital Marketing Institute este un centru de traininguri certificat de Scottish Qualifications Authority – deci putem spune ca marcam o piatra de hotar, oferind pietei cursuri acreditate international si posibilitatea de a obtine o diploma valoroasa pentru o viitoare cariera. Kondiment a oferit cursuri in domeniul online marketingului inca din 2008, timp in care am descoperit o mare nevoie in piata; oamenii sunt foarte curiosi, sunt interesati, vor sa se specializeze, fie ca lucreaza deja in online marketing si au nevoie de o confirmare a cunostintelor lor, fie ca sunt simpli entuziasti ai mediului digital. Aveti aici rezultatul a catorva luni de discutii intre Kondiment si Digital Marketing si a unui proces riguros de obtinere a licentei”, a declarat Dan Damian, Director Executiv Kondiment.

 

In urma participarii la toate modulele programului si a sustinerii unui examen online pe site-ul Digital Marketing Institute, cursantii vor primi o diploma acreditata de Digital Marketing Institute si un certificat FETAC nivel 5 in Digital Marketing (Minor Award Level 5 in Digital Marketing 5N1364).

 

Kondiment se afla in acest moment in negocieri cu Digital Marketing Institute pentru a obtine licenta si pentru programele de avansati: Masters in Digital Marketing.

 

Pentru mai multe detalii despre modalitatea de inscriere la cursuri, costuri si calendar, va rugam sa accesati www.kondiment.ro/training-center.

 

.......................................................

 

Digital Marketing Institute este recunoscut ca o autoritate internationala in domeniul marketingului digital. Dezvoltat in asociere cu liderii din era digitala, inclusiv Google, Facebook, LinkedIn și Microsoft, Institutul ofera cursuri actuale, relevante si valoroase in domeniul marketingului digital.  

 

 

 

 

 

Kondiment Training Center este o initiativa a Kondiment: agentie de marketing online full service, important jucator din piata regionala de digital marketing. Cu peste 11 ani de activitate in industria online, KONDIMENT ofera un spectru complet de servicii specifice: strategie, productie digitala, digital marketing, viral marketing, social media marketing, online advertising, online PR, training, monitorizare si raportare, pe patru verticale importante de business: Travel, eCommerce, eGovernment si Political Marketing. Recent, agentia a decis sa isi extinda activitatea in Cipru prin deschiderea unui birou local. Cipru se alatura asfel birourilor agentiei din Romania, Armenia, Serbia, Statele Unite si Germania. 


 

Kondiment cursuri marketing online cursuri digital marketing cursuri acreditate training online marketing