Cursuri online pentru pasionatii de IT - Fasttrackit dechide un drum in cariera IT, prin cursuri de specialitate acreditate

In perioada pandemiei de coronavirus, cand sunt impuse masuri de distantare sociala, Fasttrackit isi muta toate activitatea exclusiv online. Cursurile puse la dispozitie sunt insa desfasurate in mod organizat astfel incat cursantii sa nu aiba de suferit si materie de pierdut.

Regasim aici posibilitatea de inscriere la cursuri din IT, Java, web developer, C# .Net si nu numai. Acestea sunt potrivite atat pentru incepatori si pasionati, cat si pentru cei care nu se afla la o prima experienta in domeniu. Vorbim despre cei care fac primii pasi spre o cariera in domeniul IT sau despre cei care continua in acest sens, descoperind si alte orizonturi de interes.

Cursuri acreditate

Fasttrackit este deja un nume cunocut pe nisa de studiu a domeniilor parte din sfera IT. Cursurile acreditate puse la dispozitie sunt o sansa pentru unii pentru a se specializa si a activa ulterior in domenii diverse, avand si recunoasterea cunostintelor dobandite. O astfel de investitie vine pe fondul necesitatii de readpatare la o piata a muncii ce are o dinamica surprinzatoare.

Pentru a fi convinsi de aceasta decizie, cursantii au sansa de a participa mai intai de toate la laboratoare introductive. Au astfel ocazia de a cunoaste mai multe despre cei care urmeaza sa sustina cursurile, despre materie, traineri si ce implica oferta de la Fasttrackit. Acum mai mult ca oricand astfel de cursuri se adreseaza publicului larg, indiferent de locatie, totul are loc online, precum si plata va fi efectuata utilizand metode adaptate.

La capitolul plata, exista si flexiblitate de acoperire a costurilor implicate. Astfel, asa cum este mentionat si in cadrul paginii oficiale, exista si optiunea de a plati in rate lunare.

Cursurile pot fi de tip live urmarite sau inregistrate. In cadrul platformei moodle pusa la dispozitie cursantii regasesc toate inregistrarile si varianta scrisa a cursurilor predate. Exista asadar suport complet, complex pentru ca informatia sa fie receptata pe masura. Accesul la o astfel de platforma nu este restrictionat imediat dupa terminarea si absolvirea unui curs, ci continua cu durata de pana la 6 luni.

Fastrtrackit a pus bazele si a dezvoltat o comunitate in care incepatorii mai ales isi pot aduna sansele pentru a pava un drum stabil in domeniul IT, iar cei mai experimentati isi pot continua studiul de specialitate. Detalii despre inscriere si costuri sau tipuri de cursuri disponibile regasim in cadrul paginii oficiale.