Cumpără 1 bilet la retailArena și primești încă 1 bilet GRATUIT!

În fiecare an, retailArena aduce în atenția participanților tendintele momentului în domeniul comercial la nivel local si global. Tematica din 2019 a evenimentului , ”From emotions to experience: retail of the future”, își propune sublinieze importanta creării unei experiențe pentru consumator și fidelizarea lui prin intermediul unor factori emoționali, atât în mediul offline, dar si online.

Timp de două zile, intre 23-24 octombrie, spatiul retailArena, organizat in cadrul Hotelului Sheraton, din Bucuresti, va fi unul dedicat ideilor inovatoare pentru comerțul viitorului, aplicațiilor practice din strategiile de marketing sau vânzări ale unor companii importante din domeniu și analizei avantajelor unei afaceri în retailul tradițional vs. comerț electronic, prin intermediul unor prezentări și studii exclusive, dar și a workshop-urilor cu informații “hands on”.

Profită acum de Oferta 1+1 Gratuit pentru bilete achiziționate în cadrul retailArena! Fie că alegi să cumperi un Pachet Complet Event (conferință + workshops), individual Conferința sau individual unul dintre Workshops, vei primi GRATUIT încă un bilet din aceeași categorie aleasă inițial.


Am pregătit pentru participanți un lineup impresionant de speakeri: Constantinos Mavrommatis (RetailZoom), Rafael Campos (VTEX), Cornel Morcov (FAN Courier), Iulian Stanciu (eMAG), Alex Bratu (JYSK), Narcis Horhoianu (Carrefour România), Valentin Radu (Omniconvert), Cătălin Pozdarie (Hervis), Octavian Dumitrescu (CustomSoft), Denisa Apreutesei (iSense Solutions), Mihai Bonca (Brand Architects), Simina Niculiță (Colliers România), Geanina Ghiculescu (Metro Cash&Carry România) sau Raluca Radu (Answear), sunt doar câțiva dintre cei care vor analiza piața de retail și vor oferi sfaturi privind tendințele viitorului.


Invitatul internațional al evenimentului, Constantinos Mavrommatis, Chief Data Scientist RetailZoom, vorbește despre comportamentul consumatorului și factorii care aduc succes unor oferte, în detrimentul altora.

Consumatorii sunt acum mai exigenți în ceea ce privește achizițiile, astfel încât ofertele trebuie să fie legate de nevoile lor, mai degrabă decât de promoțiile generale. Din acest motiv, unele promoțîi sunt mai eficiente decât altele, chiar dacă au marja similară de discount. Se pune mai mare accent pe valoarea produselor cu etichetă privată, evaluându-le in funcție de atributele lor, mai degrabă decât pe numele mărcii. Se produce astfel un decalaj între valoarea efectivă și valoarea percepută a brandului”, spune omul care a pus bazele RetailZoom, la nivel mondial.

Un alt subiect important abordat in cadrul evenimentului este managementul afacerii, iar Alex Bratu, country manager-ul JYSK România și Bulgaria oferă insights în acest sens:

Un manager în retail trebuie coboare în magazine pentru a înțelege 100% ce se întâmplă în compania sa, nu poate face asta din birouri sau din față XL-urilor.

Este foarte important să te gândești la ce poți face tu până să dai vina pe factorii pe care nu îi poți controla. Eu nu cred în competiție, nu ar trebui să ne preocupe așa de mult. Întâi să ne focusam pe ceea ce am putea face noi că să fim cât mai aproape de perfecțiune și optimizați la maxim” , spune speakerul retailArena, care conduce o echipa de peste 1100 angajați.

retailArena se adresează atât marilor lanțuri de retail, magazinelor online, cât și furnizorilor de servicii, specialiștilor în logistică și marketing, proprietarilor de spațîi comerciale și producătorilor din FMCG.

Prima zi a evenimentului, 23 octombrie, este destinată Marketing-ului și mecanismelor pentru fidelizarea clienților. Vom discuta cu producători și retaileri și vom află ultimele noutăți despre marketingul produsului și customer engagement și vom analiză cele mai noi strategii de vânzări ale unor companii importante.

În a două zi a evenimentului, pe 24 octombrie, vom vorbi despre experiență Omnichannel, vom analiza obiceiurilede cumpărare ale generației Z, vom discuta despre customizări, automatizări și platforme pentru retail și cum s-a schimbat și se va schimbă consumatorul omnichannel.


În cadrul workshop-urilor susținute la finalul dezbaterilor din cele două zile, participanțîi vor primi sfaturi practice despre cum să construiască un business care să facă performanță atât în România, cât și peste hotare.

Ca de fiecare dată, evenimentul va fi unul interactiv, în care dialogul cu speakerii va fi încurajat, urmând a avea posibilitatea să adresați întrebări și chiar să discutați în privat cu aceștia. În fiecare zi vor fi prezentate studii în exclusivitate, cu date relevante despre tendințele și evoluția din piață de retail, atât tradițional, cât și online.

Printre companiile prezente anul acesta la retailArena 2019, se numără: VTEX, FAN Courier, Carrefour, Mastercard, Iulius Town, eMag, Metro, Enterprise Concept, Leverage, Hervis, LaDoiPasi, CustomSoft, SAP, Filip & Company, Answear, Iulius Town, Colliers și JYSK.

Contact

https://www.retailarena.ro/2019/

https://www.facebook.com/retailArena/

retailarena@internetcorp.ro

#retailArena