Cum te poti distra si castiga bani intr-un studio de videochat din Bucuresti

Nu iti ajung banii si esti mereu suparata ca nu te poti distra la fel ca prietenele tale? Vrei sa calatoresti in destinatii exotice, dar nu iti permiti? Renunta la joburile de-o vara, unde muncesti foarte mult si unde esti platita cu salariul minim pe economie si angajeaza-te la un studio de videochat din Bucuresti!

Stim ca este greu sa nu iti poti cumpara tot ceea ce doresti si sa nu poti merge in locurile frecventate de prietenii tai. Vrei sa muncesti, dar joburile pe care le gasesti nu iti permit sa te mai ocupi si de viata ta personala. Acestea te solicita extrem de mult si nici macar nu te platesc pe masura. Cea mai buna modalitate de a face bani, dar si de a te distra in aceasta vara este sa te angajezi la un studio de videochat din Bucuresti, cum este Studio 20. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cunosti limba engleza la nivel conversational, sa ai un aspect fizic placut, sa fii dezinvolta si sa-ti placa sa interactionezi cu oamenii. Nu ai nevoie de niciun fel de experienta, deoarece trainerii de la acest studio de videochat din Bucuresti te vor invata tot ceea ce ai nevoie sa stii despre activitatea de model online. Ei iti vor explica teoria pas cu pas, apoi iti vor da exemple practice si vor face cu tine role-plays, pentru a-ti putea exersa abilitatile de comunicare cat mai bine.

Munca ta va consta in purtarea unor conversatii cu diversi oameni din SUA si din Marea Britanie, prin intermediul unui calculator, dotat cu o camera video si conectat la internet. Studio 20 este un studio de videochat glamour, asa ca nici macar nu trebuie sa te dezbraci in fata camerei. Te poti folosi doar de farmecul si inteligenta ta pentru a seduce interlocutorii. Cei care apeleaza la astfel de servicii sunt oameni foarte ocupati, singuratici sau plictisiti, care vor sa se distreze si sa se relaxeze in compania unei tinere energice si atragatoare ca tine. Acestia sunt oameni care tanjesc dupa o evadare din lumea cotidiana. Cu buna ta dispozitie, sociabilitate si dorinta de a face bani intr-un mod placut, vei reusi sa imbini perfect munca si distractia.

Daca te vei angaja la un studio de videochat din Bucuresti, vei castiga suficienti bani cat sa ai o vara de neuitat si nu numai. Iti vei permite orice distractie si destinatie. De asemenea, vei avea un program flexibil, care te va ajuta sa te ocupi de viata ta personala si sociala asa cum iti doresti. Vei lucra in ture, pe care ti le alegi singura la inceputul fiecarei saptamani. Poti lucra dimineata, dupa-amiaza sau chiar noaptea, in functie de preferintele tale. Nu conteaza daca lucrezi 4 sau 10 ore pe zi, important este sa aduni un total de 40 de ore pe saptamana petrecute online, astfel incat sa-ti atingi obiectivele financiare.

Acest studio de videochat din Bucuresti iti ofera un cadru legal, ceea ce inseamna ca vei avea un contract de artist-interpret, asigurari sociale, asigurare medicala privata si multe alte beneficii. Dupa 6 luni in cadrul Studio 20 poti solicita credite fara dobanda si comisioane direct de la companie si dupa alte 6 luni te califici pentru bonusurile de fidelitate extrem de consistente. Jobul tau in cadrul acestui studio de videochat din Bucuresti se poate transforma intr-o cariera adevarata. Poti deveni cunoscuta la nivel international si poti castiga numeroase premii la festivalurile de profil.

Scapa de chinul unui job estival de teren sau de stresul atingerii unui target de vanzari si vino la Studio 20. Te poti angaja la oricare dintre studiourile noastre de videochat din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov sau Ploiesti pentru a avea castiguri pe masura aptitudinilor si efortului tau. Aici, poti avea venituri intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna in timp ce te distrezi socializand online cu diversi oameni interesanti. Jobul tau va fi confidential, deoarece serverele nu sunt accesibile in Romania, astfel ca niciun cunoscut nu va stii ce faci tu pentru a te intretine. Suna la 0748.777.757 sau trimite un mail la angajari@studio20.ro si noi iti vom raspunde la orice intrebare despre angajarea la Studio 20!