Cum te ajuta lenjeria intima sexy

 

Se spune ca pentru a arata bine trebuie sa gandesti frumos. Deci, la ce ar trebui sa ne gandim pentru a arata sexy? Daca te simti sexy, arati sexy, atunci clar esti sexy! Lenjeria intima sexy este un inceput, pentru ca nu ai cum sa nu te simti sexy intr-un corset si ciorapi plasa.

Toate lucrurile din viata noastra sunt interconectate. Felul in care arati afecteaza felul in care te porti si viceversa. Nu o sa te simti sexy sub nicio forma chiar daca porti cea mai frumoasa lenjerie, daca ai o gripa puternica, de exemplu. Pe de alta parte, poti sa fii sanatoasa tun dar sa nu arati bine deloc intr-o pereche de chiloti uriasi si cu un maiou larg. Cu alte cuvinte, o mare parte din sentimentul de a fi sexy il datoram lenjeriei intime sexy cu care ne imbracam.

Lenjeria intima sexy are rolul de a porni partea sexy a creierului nostru atunci cand ne imbracam asa. Sa spunem, de exemplu, ca faci baie doar atunci cand ai de gand sa faci dragoste cu sotul tau, in restul timpului de multumesti cu un dus scurt. Ei bine, el stie ca de fiecare data cand tu iesi din cada el o sa aiba parte de actiune. Seara voastra va deveni brusc speciala. Acelasi lucru poti sa il faci si cand vorbim de lenjerie intima sexy. De fiecare data cand te vei imbraca in lenjerie speciala el va stii ca urmeaza ceva deosebit.

Lenjeria intima iti da o stare de bine daca alegi sa porti elemente sexy. Cand vii in fiecare zi de la munca, si nu esti tocmai intr-o dispozitie buna, primul lucru pe care il faci este sa te dezbraci de hainele pe care le-ai purtat. Nu vrei ca ele sa iti reaminteasca prin ce momente groaznice ai trecut peste zi. Acelasi efect il are si lenjerie intima. Cand te imbraci cu ea te simti instant mai bine, pentru ca iti trezeste doar ganduri placute.

 " Bineinteles, exista si femei care se simt sexy indiferent de ce fel de lenjerie ar purta, pentru ca au foarte multa incredere in ele " , a declarat Ioana Negoita, managerul site-ului www.costume-sexy.net

Sunt altele care se pot imbraca intr-o armura de lenjerie sexy si de abia abia sa se incalzeasca. Nu conteaza in ce categorie esti tu, trebuie sa ai in gaderoba ta cateva obiecte de lenjerie intima care sa te faca sa te simti mai bine instant.

lenjerie intima costume sexy rochii de seara