Cum stai cu echilibrul mintii corpului si spiritului Centrul de dezvoltare personala Sigma Deve

In toate aceste ocazii, stapanirea de sine, calmul si o buna comunicare cu ceilalti sunt principalele noastre ajutoare. Insa sunt cazuri in care nu ne putem controla, ajungem depresivi, nu putem evita conflictele cu ceilalti sau actionam sub presiune, in mod gresit, ajungand sa regretam. Aceste probleme se pot intalni la munca, in familie sau in toate celelalte ocazii.

Noi iti oferim mai multe modalitati de a te cunoaste mai  bine, de a fi stapanul propriului corp si a propriei minti, si de a avea un psihic sanatos. Vrei sa te lasi de fumat?  Ai depresii sau atacuri de panica? Anxietate?  Probleme de cuplu?  Doresti sa stii cum sa te comporti la un interviu sau in cadrul unei intalniri?

 

Oferim sedinte de terapie,  terapie in grup, terapie individuala si grupuri de suport pentru orice probleme care ti-ar afecta viata sociala si personala.

 

Sigma Development iti ofera posibilitatea de a iti recapata incredera in sine si de a duce o viata mai buna, mai armonioasa, mai fericita. Viziteaza-ne online la adresa www.sigmadevelopment.ro si consulta toate serviciile pe care le oferim.

 

Undeva se afla solutia si pentru problemele tale.Te asteptam.

 

 

servicii terapie terapie Constanta terapie in grup