Cum sa obtii niste bucle perfecte cu ondulatorul conic de par de la Gina’s

Aranjarea parului in fiecare zi poate fi o bataie de cap pentru orice femeie. Iata ca acum, cu ajutorul produselor de la Gina’s tot acest proces poate fi mult mai simplu, datorita dispozitivelor electrice pentru aranjarea parului disponibile pe site.

Cele care isi doresc o coafura care sa reziste si pe care o pot obtine in scurt timp, pot accesa Ginas.ro. Asta indiferent daca este vorba despre bucle, par creponat, drept sau orice alt stil.

Bucle perfecte, rezistente si de invidiat 

Cand vorbim despre aranjarea parului trebuie de stiut faptul ca nici un fir de par nu este la fel si nu tuturor persoanelor le rezista coafura la fel. Depinde foarte mult de cum este realizata. Daca vreti niste bucle perfecte si rezistente cu care sa va mandriti toata ziua, descoperiti acest ondulator conic de par disponibil la Gina’s.

Acest ondulator este foarte usor de utilizat, dar pentru a obtine acel look pe care vi-l doriti este nevoie sa respectati cateva reguli simple. Pentru inceput trebuie sa setati ondulatorul la temperatura potrivita pentru parul vostru. Daca aceasta este setata la mai multe grade nu inseamna si ca va ondula parul mai repede, ci doar il poate arde.

Exista cate o treapta de temperatura pentru fiecare tip de par: rezistent, fragil, vopsit etc. De asemenea, cand aranjati parul cu acest ondulator conic este important sa luati suvite destul de mici de par, astfel incat sa reziste mai mult timp si sa capete o forma definita, in valuri.

Styling pentru fiecare zi cu produsele Gina’s 

Daca accesati e-shopul ginas.ro veti descoperi o lume a produselor de styling. Puteti alege de aici cate un produs pentru orice tip de coafura va doriti. Ondulatorul pentru bucle afro este foarte indragit, astfel de bucle fiind potrivite pentru orice moment al zilei si pentru evenimente diverse.

Descoperiti si placile de par care pot indrepta sau crepona. Puteti comanda toate acestea si vizita la coafor pentru fiecare eveniment va fi amintire, pentru ca puteti obtine oricand look-uri uimitoare. Accesati site-ul si alegeti produsele de styling preferate. Cu siguranta le veti indragi!

Contact:

salut@ginas.ro

ginas.ro