Cum sa fii sexy la intalnirea urmatoare

Ai nevoie de un sfat despre cum sa fii sexy la urmatoarea ta intalnire? Fii atent la urmatoarele sugestii:

Ce este sexy?

Femeile: Sa iti arati decolteul inseamna sa ai sex appeal? Poate. Este sexy sa mergi cu spatele drept si capul sus? Posibil. Este sexy sa intri total in conversatie si sa arati ca esti interestat de ea? Sigur. Este sexy sa suni sau sa trimiti mesaje ca vei intarzia putin? Se prea poate. Ce-ar fi sa iti pui telefonul departe si sa nu mai trimiti mesaje in timp ce esti la intalnire.

Barbatii: Sunt sexy niste blugi si putin parfum? Poate. Ce zici daca deschid usa pentru ea si sa ii tin haina? Posibil. Este sexy sa porti o haina sport, camasa ta mov pentru ca iti place culoarea? Poate. Este sexy sa fii un bun ascultator care ii pasa de ceea ce i se spune?

Ce zici daca toate astea sunt importante si trebuie memorate mai ales atunci cand apelezi la intalniri online cu femei. Daca cauti un site de intalniri online viziteaza: Eses.ro.  Conteaza foarte mult atitudinea si felul in care te prezinti. Hai sa vorbim mai pe indelete:

1.      Important e sa te imbraci in asa fel incat sa fii increzatoare, confortabila si sexy.

Poarta acei pantofi care te fac sa te simti bine si voluptoasa. Pune parfumul tau intr-un mod discret. Nu vrem ca sa deranjam cu un parfum prea puternic. Alege colierul pe care ai vrut sa il porti si nu ai avut ocazia.Ai destul timp la dispozitie ca sa arati si sa te simti  sexy si fierbinte pentru intalnire. Nimic nu e mai rau sa intarzii din cauza faptului ca nu ai putut sa mergi cu pantofii noi; asa ca poarta-i cateva ore pe zi pana la data intalnirii. Astfel te vei obisnui si pantofii vor deveni mai confortabili.  Intreaba prietenele tale daca tinuta aleasa de tine este potrivita. Oare iti sta bine cu o anumita culoare? Cere o opinie sincera. Tine minte ca iti vei intalni partenerul sau perechea ta. Vrei sa arati cat poti de bine asa ca investeste in aceste intalniri pretioase. Vrei sa te simti sexy si arati de milioane!

2.      Fii atenta:  Ai iesit vreodata cu cineva care se uita tot timpul in jurul sau?

Este cumva distras de telefon, de TV sau de alti oameni? Este un lucru enervant, doar cand va uitati impreuna la un film imbratisati. Sa fii sexy si atenta la intalnirea ta, indiferent daca urmeaza inca o intalnire sau nu. Cand cineva iti pune intrebari, asculta cu atentie si arata ca esti interesata ca vrei sa il cunosti mai bine!

3.       Deshide usa sau portiere masinii.

In cazul in care esti barbat ai grija sa ii cari haina si geanta sau deschide usa sau portiera pentru ea. Atrage-i atentia daca are firmituri la gura sau daca are spanac sau salata pe dinti. Cateodata lucrurile mici nu sunt observate de cei din jur. Daca poti face asta sa fii atent si constient  vei fi foarte sexy pentru ea.

4.      Pastreaza legatura cu ea sau cu el.

Este ceva sexy, gandeste-te doar. Ai fost super incantat de intalnire chiar daca ai ajuns mai devreme cu 5 minute? Astepti nerabdator la bar sau la masa rezervata? Te uiti la ceas si vezi cum fiecare minut trece atat de greu. Fara a fi anuntat ca intarzie , parca totul se intensifica. Primul gand care ne vine in minte este: Oh nu! Am luat teapa!

Daca ai intalnire cu o femeie sofisticata si stii ca este una din dame de companie? Ai ales-o pentru ca arata bine, pentru ca te face pe tine sa arati bine afisandu-te cu ea? Chiar daca intarzie si o astepti vei fi o persoana de mare caracter si integritate. Sa ai integritate e foarte sexy!

Esti cumva atragatoare intr-o tinuta sexy si colorata pe care o iubesti la nebunie? Da poti sa pariezi pe asta. Este parfumul important sa aiba niste note senzuale? Da. Este sexy faptul ca iti anunti partenerul ca intarzii la intalnire?

Dame de companie e posibil sa intarzie dar ele devin mai sexy atunci cand te anunta, iti ofera atentie si prioritate intensificand nivelul de sex appeal. Sexy este, sexy se poarta. Nu sunt importanti sanii mari, hainele scumpe sau masinile scumpe. Importante sunt lucrurile care conteaza pentru noi!

sexy femei intalniri