Tips and tricks pentru organizarea petrecerii copilului tau pe timpul pandemiei

 

Tips and tricks pentru organizarea  petrecerii copilului tau pe timpul pandemiei

            Traim vremuri greu incercate si fara precedent (pentru generatia tanara), care ne tin la distanta de cei dragi si de toate activitatile noastre preferate. Cu siguranta multi dintre parinti au intampinat probleme in organizarea zilelor de nastere a copiilor in mijlocul acestei pandemii si nu doar din cauza distantarii sociale. Vremurile s-au schimbat iar zilele de nastere au ajuns la cu totul si cu totul alt nivel fata de cum eram obisnuiti. Acesta fiind motivul aparitiei firmelor care se ocupa de la a la z de petrecerea copilului tau preluand o mare parte din bataile de cap pe care le-ai fi avut in acest sens. Acest lucru nefiind disponibil momentan, va trebui sa ne organizam singuri, si sa ii oferim piticului petrecerea mult asteptata. Acest articol vine in ajutorul dumneavoastra cu cateva idei despre cum poti organiza pana la cel mai mic detaliu o petrecere memorabila despre care piticul va vorbi multe luni dupa aceasta.

            Fara doar si poate este de stiut faptul ca un astfel de eveniment nu se organizeaza cu 2-3 zile inainte, ci ar trebui sa iti iei o marja de eroare de aproximativ o luna, pentru a nu avea nici un fel de surpriza neplacuta.

            Planifica si stabileste-ti un buget                                                                                         Punctul principal de la care trebuie sa plecam este data si locatia petrecerii. Cercetam cu atentie calendarul astfel incat sa nu ne suprapunem cu nici un alt eveniment, iar mai apoi facem lista de invitati (care vor fi in numar destul de mic tinand cont de contextul actual). Amplitudinea evenimentului va fii direct proportionala cu bugetul de care dispuneti. Planificarea evenimentului  te va ajuta sa nu ratezi niciun task notat pe lista si nici sa nu depasesti bugetul propus.     

            Alege tematica preferata de copilul tau                                                                              Tematica este unul dintre cele mai importante subiecte atunci cand vorbim de ziua unui copil. Aceasta, fara doar si poate trebuie sa fie aleasa in functie de varsta celui mic (si a invitatilor) si de preferintele acestuia. Din cauza pandemiei, este de la sine inteles ca aceasta petrecere va avea loc in incinta casei/apartamentului, iar acest lucru poate fi in avantajul tau. Cunoscand casa, vei stii exact cum sa decorezi astfel incat sa aiba un impact vizual fantastic. Va oferim un exemplu de lista cu lucrurile de baza pentru a reusi sa pornim petrecerea.

ü  Decoratiuni sau produse pentru petrecere

ü  Fata de masa + farfurii + tacamuri+ pahare

ü  Confetti

ü  Banner „La multi ani !”

ü  Baloane ( cu cat mai multe cu atat mai bine) + coifuri

ü  Photobooth (props-uri)           

            Realizarea invitatiilor poate fi facuta atat online pe platforme de specialitate, cat si de mana. In acest sens puteti realiza aceste invitatii alaturi de sarbatorit, lasandu-l sa isi puna amprenta clara pe fiecare dintre acestea.

     Alege un meniu simplu                                                                                                                     Chiar daca pare un aspect important pentru noi adultii, pentru copii mancarea va ocupa un loc codas in lista preferintelor. Puteti crea meniuri complicate si fastuoase, insa nu vor fi evaluate la adevarata lor valoare, plus ca exista sansa sa ramana neatinse. Mergeti pe mancaruri simple, cunoscute deja de cei mici, acestia nefiind tentati sa experimenteze mancaruri noi. Pizza si pastele sunt elementul cheie cand vine vorba de mancare pentru cei mici. Majoritatea copiilor ar pune cele 2 preparate in topul preferintelor. In acest sens vei scapa de orele lungi de gatit din bucatarie. Desigur sa nu uitam de bauturi, care in general se indreapta spre apa si spre sucuri sau siropuri naturale.

    Dulciurile sunt preferatele copiilor                                                                                                 Daca nu esti o bucatareasa desavarsita, cel mai indicat este sa apelati la serviciile unui laborator de prajituri care ar putea face un tort pe masura petrecerii organizate de tine. Bineinteles  tortul la fel ca si restul prajiturilor sau dulciurilor ar trebui sa se incadreze in tematica evenimentului. Fara doar si poate ciocolata si fructele sunt elementul de baza atunci cand vorbim de un desert delicios din punctul de vedere al unui copil.

      Animatorii sunt intotdeauna o idee buna                                                                                       Distractia va fi garantata odata cu aparitia animatorilor. In ultimii ani prezenta lor este absolut obligatorie la petrecerile de acest gen. Acestia tin copiii ocupati cu tot felul de activitati distractive, cu picturi pe fata, fac jonglerii sau modeleaza baloane. De asemenea vin mascati in tot felul de personaje care sa se potriveasca cu tema aleasa de tine. In tot acest timp, parintii pot sa stea linistiti si fara nici o grija, deoarece copiii lor sunt pe maini bune in mijlocul distractiei.

            Opteaza pentru cadouri moderne                                                                           Desigur, totul se invarte in jurul acestui cadou. Este cel mai asteptat moment al anului, tocmai de aceea trebuie sa fii la inaltime atunci cand vine vorba de dorintele copilului tau.  Copiii cu varsta pana la 7 ani evalueaza cadoul ca fiind multumitor doar daca acesta ii satisface curiozitatea sau interesul. In acest sens venim in ajutorul dumneavoastra cu cateva idei cool de cadouri care sa ii fascineze pe cei mici:

ü  Motocicleta electrica Rollplay my first motorcycle

ü  Trotineta Pilsan Power Scuter

ü  Tablita educationala Toyz Pink

ü  Jeep electric cu telecomanda  Pilsan Ranger

 

 

 

produse pentru petrecere trotineta Pilsan jucarii