Cum sa alegi un televizor pentru a fi sigur ca faci o achizitie corecta

Pentru a va asigura ca faceti o alegere corecta atunci cand vreti sa cumparati un televizor, informati-va inainte pe siteuri de profil, citind review-uri si mai ales pareri ale utilizatorilor. Interesati-va nu doar de aspectul si performanta unui model de televizor care va intereseaza, ci si de calitatea materialelor si rezistenta tehnica a acestuia, daca producatorul ofera o garantie de calitate si daca dupa ce vi se va termina perioada de garantie veti avea sanse sa il vindeti sau sa il servisati in cazul in care s-a stricat.



Pentru a elimina toate problemele descrise mai sus, personal va recomand sa cautati televizoare produse de un brand serios si arhi-cunoscut pe piata din Romania, printre care as aminti in primul rand: Samsung, Sony, Lg, Toshiba, Philips, dar nu numai. Sunt multi producatori care vor sa faca treaba buna si nu sunt atat de cunoscuti pe piata, insa va trebui sa va documentati corect in prealabil, pentru a sti cu cine aveti de aface.



Siteul http://televizoareieftine.ro/ va ajuta sa faceti alegerea corecta, punandu-va la dispozitie review-uri complete si obiective pentru zeci de modele de televizoare performante, cu tehnologii de ultima ora, dar si pentru modele simple, cu preturi mai reduse pentru cei ce nu vor neaparat sa navigheze pe internet de pe un televizor, si se multumesc cu o rezolutie mai mica.



 



Care sunt criteriile dupa care trebuie sa aleg televizorul?



Daca ar fi sa fac o lista cu cele mai importante aspecte de care ar trebui sa tineti cont atunci cand doriti sa cumparati un televizor, fie acesta un Smart Tv performant, sau un model mai ieftin, aceasta ar arata cam asa:





Sa fie produs de catre un brand cunoscut.

Sa dispuna de garantie macar 2 ani de zile din partea producatorului.

Produsul trebuie cumparat de la un magazin de incredere unde se poate face retur in siguranta daca acesta nu corespunde cu standardele.

Rezolutia televizorului este recomandat sa fie cat mai mare, in ordine crescatoare ar fi: HD Ready, Full HD, Ultra HD (UHD - 4k).

Dimensiunea display-ului trebuie aleasa cu grija, nu va opriti la un display imens daca nu aveti spatiu suficient, ca idee - un display de 101cm in diagonala trebuie privit de la minimum 2 metri distanta pentru a se vedea bine si pentru a nu afecta vederea.

Tehnologia avansata pentru ca pretul sa scada foarte putin in timp - pretul modelelor vechi scade foarte repede si peste cativa ani il veti da pe degeaba.





 



Acestea de mai sus sunt doar cateva dintre criteriile pe care trebuie sa le analizati inainte de a cumpara un televizor. Pe langa acestea, daca va intereseaza ca televizorul sa permita conectarea unor device-uri externe precum telefoane mobile, stick-uri de memorie sau console de genul PSP sau Xbox, va trebui sa va asigurati ca aveti suport pentru conectivitate (mufele necesare), printre care HDMI, respectiv USB 2.0. In cazul televizoarelor de tip Smart Tv nu trebuie sa va faceti probleme, deoarece acestea au.



 



Ce televizor ieftin, dar performant recomandam noi?



Daca vreti un televizor performant, cu tehnologie de ultima ora, dar de clara medie si cu un pret uman, puteti cumpara Samsung 32H5500 care este unul dintre cele mai ieftine televizoare Smart Tv de 81cm in diagonala (32 de inch). Este un televizor ce ofera tot suportul pentru vizionarea de filme de pe stick-uri de memorie sau direct de pe internet, plus ca puteti conecta telefonul mobil sau tableta la acesta pentru a reda continutul pe grandiosul display de tip LED (unul dintre cele mai performante si cu un consum redus).



 



Acestea fiind spuse, va asteptam pe siteul nostru televizoareieftine.ro (cel mai mare portal de review-uri pentru televizoare din Romania) pentru a va convinge singuri si pentru a va ajuta sa alegeti modelul potrivit. Daca aveti intrebari ne puteti contacta in cadrul siteului prin formularul de contact, sau puteti adresa comentarii in paginile de reviews.