Black Friday de o saptamana cu reduceri de pana la 40% de la Tigara electronica nr 1

Cu ocazia Black Friday, Tigara electronica NR1, cel mai mare magazin online de tigari electronice de calitate ofera reduceri de pana la 40% la o gama larga de produse in perioada 25 noiembrie- 1 decembrie.

Site-ul anunta reduceri importante la kiturile de tigari electronice pentru incepatori, o oportunitate de a schimba tigarile traditionale cu tigarile electronice mai sanatoase si mai economice. Se anunta reduceri importante si pentru cateva din cele mai cerute produse ale site-ului cum ar fi DSE901 Vipercig sau varful de gama Vipercig, iVIP, una din cele mai bune tigari electronice de pe piata din Romania.

Cu tigarile electronice fumatorii sau cei care doresc sa se lase de fumat pot inhala nicotina fara sa isi puna sanatatea in pericol. Se elimina inhalarea de fum, tutun, gudron, monoxid de carbon sau a altor substante nocive care se gasesc in tigarile traditionale. Este importanta, insa, alegerea unor tigari electronice de calitate, originale care au componente atent selectionate si testate pentru ca senzatia de fumat sa se pastreze si sa se realizeze inlocuirea tigarilor traditionale fara a se schimba senzatia oferita.

Tigara electronica NR1, care comercializeaza in exclusivitate marca Vipercig, ofera consultanta gratuita clientilor in alegerea tipului de tigara electronica potrivit stilului de viata si stilului de fumat. Fiecare client primeste informatii in legatura cu modul de asamblare, rezervele necesare si costul acestora in timp. Pe site-ul Tigara electronica NR1 veti gasi si rezerve la cel mai bun pret, lichide pentru tigari electronice si accesorii de foarte buna calitate.

Peste 10000 de clienti au renuntat deja la fumat folosind tigarile electronice Vipercig, dar si alte branduri comercializate de Tigara electronica NR1. Principalul obstacol in trecerea la tigari electronice este achizitionarea primei tigari, insa acest lucru devine de Black Friday mult mai simplu odata cu reducerile de pana la 40% la o gama larga de produse. Consultantii site-ului iti pot explica modul de functionare a tigarilor electronice si te pot ajuta sa alegi cel mai bun model si sa comanzi rapid, simplu si usor rezervele de care ai nevoie.

De Black Friday fa un pas important pentru a-ti imbunatati starea de sanatate, fara a elimina din micile placeri vinovate. Tigara electronica NR1 te asteapta cu reduceri importante pana pe 1 decembrie.

Powered by SEO monitor