Cum sa alegi modelul potrivit de masina din oferta de inchirieri auto din Cluj

Atunci cand variantele clasice de transport (serviciile de taximetrie si transportul in comun) sunt neperformante, ca in cazul marilor orase, ai nevoie de o solutie eficienta, comoda si sigura. Cand te afli in Ardeal, aceasta solutie este oferita de firmele de inchirieri auto din Cluj. Dupa ce ai sondat piata si ai ales compania cu cel mai bun pachet de servicii, este momentul sa hotarasti ce model de masina iti poate satisface cel mai bine nevoile de drum. Aceasta alegere trebuie facuta luand in considerare specificul calatoriei, numarul de persoane transportate, oferta de pret si, nu in ultimul rand, preferintele tale. 

Daca ai planificat o calatorie lunga, vei avea nevoie de o masina fiabila si confortabila, cu un consum redus de carburant, iar clasa “economy” din oferta de inchirieri auto Cluj pare cea mai potrivita. In cazul in care pui la cale un concediu cu familia sau o iesire cu colegii de birou, atunci un microbuz este cea mai buna alegere, iar daca trebuie sa ajungi la o intalnire de afaceri sau un eveniment privat, probabil clasele “business” sau “luxury” iti vor putea oferi vehiculul ideal. 

Pentru a cuprinde toata gama de necesitati de transport persoane, FocusRent ofera vehicule din clasele economy, business, luxury, SUV si microbuze (8+1 locuri). Cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri auto din Cluj, Bucuresti si Otopeni, aceasta companie pune la dispozitia clientilor numai masini mai noi de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi. In plus, pretul afisat pe site coincide cu suma finala si include toate asigurarile si taxele auto (full Casco, RCA si rovinieta) pentru ca tu sa poti circula fara griji. Pentru a-ti usura alegerea referitoare la modelul de masina, in randurile de mai jos vei gasi cele mai apreciate si populare autoturisme din oferta de inchirieri auto in Cluj a companiei Focusrent.  

Clasa business - Ford Mondeo

Daca preferi eleganta in conditii de maxima siguranta si confort, noul Ford Mondeo este modelul ideal. Vei avea la dispozitie un interior foarte spatios si un portbagaj generos care-ti vor permite sa alegi aceasta masina atat pentru evenimentele business, cat si pentru vacantele lungi. Oferta de inchirieri auto Cluj a FocusRent include noul Mondeo echipat, printre altele, cu airbag-uri frontale si laterale, aer conditionat, ABS si ESP, dotari care vor asigura siguranta si confortul si-ti vor oferi o frumoasa experienta la volan. 

Clasa Economy - Dacia Logan 

Daca esti in cautarea unui automobil fiabil si economic, dar care sa-ti ofere si suficient spatiu pentru bagaje, Dacia Logan este solutia. Cu un consum redus, noul Logan este potrivit atat pentru traficul aglomerat al marilor orase, cat si pentru calatoriile lungi. Te vei bucura de cel mai bun raport intre economie, fiabilitate si spatiu pentru pasageri si bagaje, iar garda inalta la sol isi va dovedi utilitatea de fiecare data cand vei intalni o groapa in carosabil, vei strabate drumuri de tara sau vei urca borduri pentru a parca. In plus, vei gasi acest model la un pret foarte bun in oferta de inchirieri auto din Cluj a companiei FocusRent. 

Clasa SUV - BMW X5

Modelul SUV construit de BMV depaseste limitele clasei prin numeroasele dotari ce folosesc tehnologie de ultima generatie pentru a spori placerea condusului atat pe sosea, cat si pe teren accidentat. Oferta FocusRent de inchirieri auto din Cluj cuprinde si modelul BMW X5 cu dotari precum pilot automat, ABS si ESP sau navigatie interactiva, optiuni ce completeaza rafinamentul acestei limuzine all-road cu siguranta si confortul de care ai nevoie. Fie ca vrei ca aparitia ta la un eveniment sa fie impresionanta sau doresti sa calatoresti la munte, modelul X5 este exact masina potrivita.  

Pe langa avantajele de mai sus, atunci cand apelezi la serviciile FocusRent de inchirieri auto din Cluj vei beneficia atat de o reducere de 10% in baza cardului de membru, cat si de promptitudinea si profesionalismul echipei: orice masina va fi livrata in maximum 3 ore de la rezervare la adresa aleasa de tine si asistenta gratuita este disponibila non-stop prin intermediul call-center-ului cu program 24/7. 
Tie ce model auto ti se potriveste?  

inchirieri auto Cluj