Cum recunosti o companie profesionista de inchirieri auto din Bucuresti

Daca te afli pentru prima data in situatia de a apela la o companie de inchirieri auto din Bucuresti, cu siguranta te intrebi cum sa faci alegerea potrivita pentru tine. Din acest articol vei afla care sunt criteriile de care sa tii cont pentru a alege o companie profesionista de inchirieri auto din Bucuresti:

1) Experienta indelungata. In general, daca o companie rezista mai mult de 5 ani pe o piata atat de competitiva cum este cea de inchirieri auto din Bucuresti, acesta este un semnal clar ca ofera servicii de inalta clasa. Totusi, nu trebuie sa elimini din start companiile noi, atat timp cat bifeaza criteriile de mai jos.

2) Flota diversificata de masini. O companie profesionista de inchirieri auto din Bucuresti isi va intampina clientii cu o flota numeroasa si diversificata de masini. FocusRent, companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, iti pune la dispozitie urmatoarele autoturisme din clasele economy, luxury si SUV: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Skoda Octavia, Ford Mondeo, VW Passat, Audi A4, Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder si BMW X5.

3) O gama diversificata de servicii. Pe langa inchirierile auto de scurta durata, o companie profesionista va oferi si alte servicii, pentru a-si largi aria clientilor. Spre exemplu, FocusRent ofera inchirieri auto pe termen lung, adresate companiilor, dar si servicii de inchirieri microbuze, avand in flota sa doua dintre cele mai apreciate autovehicule de tip 8+1: Mercedes Vito si VW Transporter.

4) Preturi corecte. In momentul in care alegi o companie de inchirieri auto din Bucuresti, nu face greseala sa tii cont doar de preturi si sa optezi pentru cea mai ieftina varianta. De obicei, companiile neprofesioniste afiseaza preturi foarte mici pe site, insa ulterior acestea cresc simtitor, deoarece nu includ anumite taxe. O companie serioasa de inchirieri auto din Bucuresti, cum este FocusRent, nu percepe taxe ascunse: pretul afisat pe site este si pretul final pe care il vei plati, iar acesta include toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta).

5) Beneficii incluse. Companiile neprofesioniste percep taxe suplimentare inclusiv pentru anvelopele de iarna, pe care le considera "servicii premium". O companie serioasa de inchirieri auto din Bucuresti nu va apela niciodata la asemenea tertipuri, iti va oferi un plin de combustibil la livrarea masinii si nu iti va impune nicio limita de kilometri.

6) Servicii premium reale. Anvelopele de sezon nu pot fi considerate servicii premium, ci o adevarata necesitate, iar o companie experimentata de inchirieri auto din Bucuresti stie acest lucru. In schimb, aceasta iti va pune la dispozitie servicii premium reale, cum ar fi sofer personal sau transport aeroport Otopeni - Bucuresti si retur.

7) Clienti fideli si recenzii pozitive. Nu in ultimul rand, recunosti o companie profesionista de inchirieri auto din Bucuresti dupa recenziile pozitive, numarul clientilor fideli si beneficiile oferite acestora. Spre exemplu, FocusRent ofera tuturor clientilor fideli carduri de membru, prin care au 10% reducere la orice inchiriere.

inchirieri auto bucuresti