Cum amenajezi o baie moderna? Finisajele joaca un rol important, asa ca alege-le de la Gudart.ro

De-a lungul anilor conceptul de amenajare a baii a suferit destule modificari. Baia moderna din zilele noastre este locul unde utilul este imbinat cu placutul. Totul este armonizat intr-o cromatica ideala a spatiului si autenticicitate a finisajelor, folosindu-se elemente cheie ale stilului contemporan. Astfel totul are o coerenta, obtii un spatiu pe care nu numai ca-l folosesti, dar iti aduce o deplina stare de confort si relaxare. Materialele, mobila si elementele decorative trebuie bine alese astfel incat spatiul sa fie utilizat in mod corespunzator. Baia este unul dintre locurile cu umiditatea cea mai ridicata, deci conteaza foarte mult calitatea lucrurilor pe care le alegi aici, chiar de ai ventilatia potrivita.

In materie de gresie si faianta rectificata, Gudart este partenerul tau. Daca visai sa-ti construiesti baia visurilor precum vezi pe site-uri de home & deco, sa stii ca alegerea placilor ceramice este una dintre cele mai importante aspecte, fiindca in definitiv este cea ce da startul decorului. 

Care sunt tendintele in amenajarea unei bai moderne

Designul minimalist a devenit foarte popular in ultimii ani. Tot mai multa lume fuge de un spatiu incarcat, fiindca nu numai ca este o estetica neplacuta, insa oboseste si vizual si psihic. Se utilizeaza linii si forme precise, o paleta cromatica placuta si neutra, urmarindu-se o estetica unitara, conturata de elemente decorative inedite. In stilul minimalist se imbina piatra sau lemnul cu sticla. Placile ceramice gri, ivoire, bej sau albe sunt in tendintele actuale.

De asemenea, tot mai mult se revad in design-ul interior placile ceramice ce au insertii aurii, iar in completare vin si celelalte obiecte decorative ce pot fi la fel, negre, ori alte nuante mai inchise. Se utilizeaza si placi ceramice lucioase care ofera un plus de luminozitate, eleganta si rafinament. Se va urmari o coerenta intre tavan, pardoseala si pereti, astfel incat efectul vizual sa fie unul echilibrat. Pentru ca rezultatul sa fie unul cat mai natural se vor alege placile ceramice de dimensiuni mari, iar cele rectificate sunt ideale pentru acest lucru.

Intr-o baie moderna liniile sunt simple, obiectele sanitare se aleg dupa ultimele tehnologii pentru a se respecta conceptul de functionalitate, organizare a spatiului eficienta, devenind un loc luminos si aerisit unde sa te relaxezi zilnic.

Descopera pe Gudart.ro placi ceramice de calitate italiana in ultimele tendinte cu care vei amenaja baia visurilor tale.

Contact: 

office@gudart.ro

gudart.ro