Cum alegi cea mai buna florarie online?

Atunci cand vrei sa iti arati aprecierea sau sa-ti demonstrezi afectiunea fata de o doamna, cel mai potrivit gest este sa-i oferi un buchet superb de flori. Acest cadou este ideal atat in preajma unei aniversari sau ocazii speciale, cat si atunci cand vrei sa-i faci ziua mai frumoasa, cu o surpriza placuta. 

Lipsa timpului este, din pacate, problema cu care ne confruntam tot mai des in mediul urban, asadar va trebui sa iti sacrifici cateva ore pentru a gasi buchetul perfect la un pret bun sau sa apelezi la o florarie online care sa realizeze buchetul de flori si apoi sa il livreze impreuna cu mesajul personalizat pe care l-ai conceput. 

Alegand Florandes.ro, florarie online cu livrare in Bucuresti si zonele din apropiere, gestul tau frumos va fi apreciat, cu siguranta. Buchetele de flori pe care le vei gasi pe site sunt extrem de variate, de la aranjamente cu trandafiri simple si elegante, pana la aranjamente florale pentru evenimente speciale, care includ orhidee sau alte flori exotice. Pe langa timpul pretios pe care il salvezi, o florarie online profesionista iti poate oferi multiple avantaje care-ti vor transforma gestul galant intr-un moment de neuitat. Iata, asadar, ce iti poate pune la dispozitie Florandes.ro:

1. Cel mai mic pret. Florandes.ro importa trandafirii cultivati in fermele proprii din Muntii Anzi, astfel ca aceasta florarie online ofera  cele mai mici preturi de pe piata. De exemplu, un buchet clasic de trandafiri rosii porneste de la  numai 70 de lei.  

2. Cei mai frumosi trandafiri. Trandafirii sunt printre cele mai cautate flori, fiind eleganti si gratiosi, iar sectiunea  pe care am dedicat-o acestora contine unii dintre cei mai frumosi trandafiri din lume: trandafirii de Ecuador. In aceasta sectiune vei gasi buchete superbe de 5 pana la 101 trandafiri, realizate si ornate impresionant de catre specialistii florariei.

3. Flori proaspete si variate. Apeland la aceasta florarie online, vei putea alege dintr-o gama extrem de variata de flori si aranjamente florale, precum buchetele de trandafiri rosii, galbeni, albi, portocalii, mov, roz, bicolori sau curcubeu, iar inaltimea acestora poate fi chiar si de 1,50 metri (adusi la comanda). In plus, vei putea gasi si flori de toamna, flori exotice, flori de vara si o multime de alte tipuri, pentru a putea comanda  aranjamentul floral care sa exprime exact ceea ce simti. Pe langa buchete, aceasta florarie online ofera si aranjamente corporate sau de eveniment (nunta, botez).

4. Cadouri si oferte speciale. In aceasta florarie online vei gasi periodic oferte si preturi speciale. La comandarea unui buchet pe care vrei sa-l faci cadou, Florandes.ro iti va ofera gratuit o felicitare pe care designerii florali o vor personaliza cu mesajul tau, iar buchetele cu flori de vara sunt insotite de o carte cadou.

5. Livrare gratuita, sigura si rapida. Atunci cand apelezi la serviciile oferite de o florarie online, timpul este unul dintre considerentele pe care le ai in vedere. Astfel, livrarea aranjamentului sau buchetului comandat trebuie facuta in cel mai scurt timp cu putinta, iar Florandes.ro are propriii curieri, care asigura livrarea in Bucuresti si zonele limitrofe in aproximativ 3 ore de la plasarea comenzii, iar florile se pastreaza excelent si sunt prezentate impecabil.

florarie online florandes