4 Obiecte de mobilier care nu ar trebui sa-ti lipseasca din living

Camera de zi sau living-ul este astazi o incapere mai importanta ca niciodata avand in vedere ca aici petrecem o buna parte din timpul unei zile. Camera de zi este mai mult decat o incapere in care ne putem relaxa dupa o zi de munca incarcata, fapt pentru care nu de putine ori aici ne primim si oaspetii pentru a savura o delicioasa cafea. Amenajarea camerei de zi este fara doar si poate un capitol care poate da adevarate batai de cap proprietarilor de locuinte avand in vedere ca tendintele in amenajarea locuintelor se schimba mai mereu. Confortul si aportul estetic sunt doua lucruri care trebuie intotdeauna luate in calcul atunci cand vine vorba despre camera de zi si despre amenajarea acesteia. 

De cele mai multe ori camera de zi este una mai spatioasa, ceea ce ne ofera posibilitatea de a o decora dupa bunul plac, astfel incat totul sa fie intr-o armonie cat mai placuta. Obiectele de mobilier precum: fotoliile, masutele pentru cafea, comodele tv sau mobila propriu-zisa pentru living sunt 4 dintre acele obiecte de mobilier care nu ar trebui sa lipseasca niciodata dintr-un living modern si nu numai. Iata asadar cateva motive pentru care niciunul dintre aceste obiecte nu ar trebui sa lipseasca din livingul tau. 

Fotoliile.

Fotoliile au un rol foarte bine stabilit in cadrul unei camere de zi avand in vedere ca acestea sunt un adevarat simbol pentru comfort si relaxare. Fotolii gasim astazi intr-o gama foarte diversificata de forme si culori, astfel ca ar trebui sa fie destul de simplu sa le gasim un loc in cadrul living-ului. 

Mesele pentru cafea.

Chiar daca de cele mai multe ori alegem sa savuram cafeaua alaturi de cei dragi in cadrul bucatariei, nu de putine ori alegem sa savuram pe deplin momentele importante alaturi de oaspeti in cadrul living-ului. Masutele pentru cafea reprezinta achizitii cat se poate de chibzuite in acest acest sens avand in vedere ca dimensiunile reduse ale acestora si design-ul impresionant ne permit sa le integram foarte usor in aceasta incapere. Mai mult decat atat, se pot alege si niste scaune speciale in acest sens pentru a se crea un acord cromatic cat mai placut. 

Comoda TV.

Televizorul este de nelipsit din cadrul unui living, astfel ca achizitionarea unei comode special create pentru acesta reprezinta o investitie cat se poate de chibzuita. Un lucru de care se poate tine cont in momentul in care se opteaza pentru o comoda Tv este acela de a incerca sa se armonizeze cromatic cu mobilierul pentru care se alege. 

Mobilierul pentru living.

Mobilierul pentru living este fara doar si poate o piesa de rezistenta a acestei incaperi, fapt pentru care de cele mai multe ori intregul décor al acestei incaperi este centrat in jurul acestuia. In ceea ce priveste tendintele actuale in materie de mobilier pentru living, se poate opta pentru piese de mobilier cu un design cat mai simplu, caracterizat in mare parte prin linii drepte si fara foarte multe alte elemente de design. 

 

 

 

fotolii masute de cafea comoda Tv mobila living Premiamob.ro