Cum afli daca apartamentul de vanzare gasit se potriveste nevoilor tale?

De cele mai multe ori, achizitia unui apartament este un proces de lunga durata si presupune cel putin cateva luni de cautare. Fie ca apartamentul pe care l-ai gasit este mult prea mare sau nu foarte incapator, fie ca are prea putine bai, necesita o reamenajare mult prea costisitioare sau este intr-o zona prea departe de birou, de gradinita si scoala, motivele pentru care aceasta poate sa fie o alegere greu de facut sunt destul de numeroase. 

Iata cateva dintre lucrurile care te vor ajuta sa iti dai seama daca apartamentul de vanzare pe care l-ai gasit se potriveste sau nu nevoilor tale.

Apartamentul si stilul de viata

Daca ai gasit un apartament de vanzare ieftin si minunat, la un pret mai mult decat convenabil, dar care este localizat undeva in suburbie sau departe de locul tau de munca, nu va fi usor. Naveta este o parte importanta din viata, iar pe langa timpul petrecut in fiecare zi pe drum, trebuie luata in calcul si cheltuiala pe care acest drum o va presupune.

Vecinatatile

Totodata, vecinatatile si facilitatile trebuie sa se potriveasca stilului tau de viata. Daca esti intr-un moment al vietii in care te preocupa mai mult cariera si te gandesti ca vei locui singur, lucrurile nu sunt foarte complicate. Daca ti-ai dorit mereu sa gasesti un apartament de vanzare incapator, in care sa poti sa iti cresti cei doi copii si sa ai parte de cat mai multa liniste, atunci ar trebui sa fii atent daca in vecinatate se afla cluburi, daca zgomotele se aud, daca vei avea aproape gradinita si scoala s.a.m.d.

Transportul

Chiar daca esti acela care iubeste sa conduca si care este nedespartit de masina sa, accesul la mijloace variate de transport ramane un factor destul de important in alegerea unui apartament. Exista situatii in care vei dori sa iti chemi prietenii la tine, vrei sa iesi in oras si sa bei un pahar de vin, ramai fara carnet, iar masina nu te mai poate ajuta. De aceea, accesul la mijloacele de transport se poate dovedi un aspect care trebuie privit cu mult mai multa atentie.

Cheltuieli neasteptate

Pe langa aceste lucruri, sunt si alte aspecte luate mai putin in considerare de cei care cumpara o casa pentru prima data sau nu au avut probleme in trecut. Cheltuielile cele mai mari atat la renovare, cat si la construirea unei case, sunt legate de reteaua electrica si instalatiile sanitare. In cazul in care apartamentul de vanzare este finisat sau a mai fost locuit, verifica cu mare atentie, fiecare priza, fiecare scurgere, tabloul de sigurante si eventualele fisuri pe care le pot avea tevile.

Te invitam asadar sa vizitezi sectiunea: apartamente de vanzare: https://www.casedevanzare.ro/anunturi-apartamente-de-vanzare , a site-ului Casedevanzare.ro pentru a-ti gasi apartamentul ideal!