Alege casa perfecta si vezi ce trebuie sa verifici inainte sa contactezi un vanzator de pe casedevanzare.ro?

Alegerea unei case nu este o misiune deloc usoara. De la cautarea in cadrul unor liste interminabile de anunturi imobiliare, pana la contactarea vanzatorilor si vizionarea imobilului, este un drum presarat cu sute de intrebari. Totodata, gasirea unei case de vanzare ieftine, mai ales atunci cand anuntul de vanzare vine de la un particular, poate sa nu fie intotdeauna garantia unei afaceri profitabile. Iata cateva sugestii pe care https://www.casedevanzare.ro vi le da pentru a gasi o casa de vanzare la un pret cu adevarat avantajos si detaliile la care trebuie aruncata o privire atenta.

Gradul de finisare a casei de vanzare 

In multe din cazuri, casele sau vilele de vanzare pe care le vedem la un pret foarte bun in anunturile imobiliare sunt de fapt semifinisate. De aceea, este de luat in calcul si acest aspect in momentul in care negociati pretul sau faceti o alegere, mai ales ca gradul de finisare poate influenta pretul cu cel putin 15-20%.

Costurile de renovare ale unei case de vanzare care a mai fost locuita

 Atunci cand casa sau vila de vanzare pe care ai gasit-o a mai fost locuita, vei fi probabil nevoit sa mai faci anumite investii. Indiferent de cum este intretinuta, probabil vei dori sa faci o renovare si o redecorare a locuintei si, astfel, la suma totala pe care esti dispus sa o platesti pentru o casa de vanzare, se mai adauga si investitiile ulterioare.

 Utilitatile sunt cele mai scumpe

 Aspectele legate de utilitati sunt mult mai importante decat considera majoritatea cumparatorilor care sunt in cautarea unei case de vanzare ieftine. Atunci cand a fost gasit un anunt imobiliar care prezinta intr-un mod atractiv spatiul imobiliar de vanzare si atunci cand ne place o casa, exista tentatia sa trecem cu vederea anumite aspecte. De exemplu, o casa sau o vila care arata foarte bine poate fi foarte atractiva chiar daca nu are inca instalat un sistem de incalzire, apa curenta sau alte utilitati. Desi aceste probleme se pot rezolva ulterior, nu trebuie sa acceptam oferta mult prea usor. Trebuie avut in vedere, ca atunci cand se construieste o casa, reteaua electrica, cea sanitara si incalzirea sunt cele mai costisitoare aspecte.

 Impozite si taxe

 Valoarea impozitelor anuale este lucru care poate constitui ulterior un element de surpriza si este bine sa fim atenti inca de la inceput si la acest aspect. In plus, la cumpararea unei case, trebuie sa stim ca exista mai multe taxe si un impozit un impozit de vanzare cuprins intre 1% si 3% din valoarea imobilului, pe care vanzatorul ar putea sa il invoce in negocierile care au loc.

 Pentru cele  mai noi anunturi imobiliare de vanzare, vizitati site-ul:  https://www.casedevanzare.ro/anunturi-case-de-vanzare

Alege casa perfecta si vezi ce trebuie sa verifici inainte sa contactezi un vanzator de pe casedevanzare.ro?

Alege casa perfecta si  vezi ce trebuie sa verifici inainte sa contactezi un vanzator de pe casedevanzare.ro?

case de vanzare anunturi imobiliare vile de vanzare vanzari case case ieftine de vanzare case de vanzare ieftine vanzari imobiliare anuntul imobiliar