Cultural ID pune amprenta pe cultur



Cultural ID pune amprenta pe cultură

 

Cultural ID este primul proiect cultural organizat de o asociaÈ›ie studenÈ›ească (Voluntari pentru Idei ÅŸi Proiecte) cu sprijinul Institutului Cultural Român.

 

VIP România pune astfel la cale un proiect cu totul nou care uneÅŸte sfera comunicării cu fenomenul cultural. Vom avea 10 zile de conferinÅ£e, traininguri, studii de caz cu privire la cultura contemporană ÅŸi la campanii de comunicare pentru promovarea ei, vor fi ieÅŸiri la teatru, la film ÅŸi multe altele.

 

 Voluntari pentru Idei ÅŸi Proiecte (VIP România) plănuieÅŸte, să găsească cei mai creativi studenÅ£i, să-i instruiască într-ale comunicării culturale, să le ofere instrumentele ÅŸi mediul perfecte pentru a produce ideile cele mai originale ÅŸi să-i premieze.

 

Douăzeci de studenÅ£i pasionaÅ£i de comunicare ÅŸi de cultură se vor aduna, începând cu 15 martie la BucureÅŸti, pentru a elabora o campanie  de promovare a unui produs cultural, iar cea mai bună propunere va fi premiată, existând chiar posibilitatea implementării. Alături de Departamentul de Comunicare ICR ÅŸi agenÅ£iile DC Communication ÅŸi Lowe PR, vom încerca să trasăm caracteristicile unor campanii de comunicare cu un obiect pe atât de fragil pe cât este de important.

 

 Această primă ediÈ›ie doreÈ™te să creeze un precedent în domeniul comunicării culturale ÅŸi să pună bazele unei comunităţi de comunicatori culturali, manageri culturali ÅŸi dezvoltatori de strategii ÅŸi politici culturale.

 

Voluntari pentru Idei ÅŸi Proiecte este o organizaÅ£ie formată exclusiv din studenÅ£i, fiind înfiinÅ£ată in 1998 in cadrul  Academiei de Studii Economice Bucuresti. Proiectele noastre formează ÅŸi dezvoltă o comunitate de tineri care va reprezenta catalizatorul schimbării la nivel social . 

cultura institutul cultural roman vip romania comunicare