Cu SmartExperience.ro, Craciunul va fi cu adevarat memorabil!



Am inceput numaratoarea inversa pana la momentul cel mai magic al Craciunului, momentul in care toti cei dragi se strang in jurul bradului si isi deschid cu nerabdare cadourile. Spre deosebire de anii precedenti, toti vor descoperi ca iarna aceasta Mosul le-a lasat un cadou cu totul special, de la SmartExperience.ro.

SmartExperience  este cel mai mare furnizor din Romania de cadouri tip experienta (zbor cu balonul, cu avionul de epoca, plimbari cu yacht-ul, sedinte spa si multe altele), cu sute de astfel de experiente livrate in 2011. Dezvoltam experiente unice in viata, de la cursuri de pilotaj auto, rapel, catarare pana la zboruri cu balonul, cu parasuta sau momente de relaxare la spa. Punem accent pe modul in care se simt oamenii dar mai ales pe momentele pe care le cream pentru ei, momente ce raman in memoria acestora.  Cadourile si experientele Smart Experience sunt serioase dar si distractive in acelasi timp. Se potrivesc si la cravata dar, cel mai important, la blugi pentru ca experientele pe care vi le propunem sunt “out of the office”.

In aceste zile sfinte, SmartExperience.ro le multumeste si le transmite cele mai calde ganduri tuturor clientilor si colaboratorilor sai. Va dorim multa lumina, pace in suflet si sa pasim impreuna cu forte noi si incredere spre un an mai bun!

smart experience cadouri cadouri Craciun unic hobby cadou memorabil adrenalina inedit zbor relaxare sport