CREDITUL DIASPORA – un produs financiar exclusiv CREDIUS, pentru romanii din strainatate

Credius IFN S.A. este singura institutie financiarace acorda credite romanilor din Diaspora, oferindu-le un produs exclusivonline, fara giranti si fara garantii.

Creditul Diasporaeste un serviciu sigur, oferit la distanta, foarte accesibil datoritaconditiilor lejere de acordare, cu documentatie minima si fara a fi necesaraprezenta in tara, pentru orice nevoie.

Inca din anul2013 Credius IFN a reusit sa inoveze piata imprumuturilor bazandu-se pe oechipa tanara, dar cu multa experienta, atentia fiind mereu orientata spreclient si spre satisfacerea nevoilor acestora. Acum beneficiaza de tehnologianecesara si disponibilitatea creditarii in afara Romaniei.

Creditul pentru nevoi personaleeste o facilitate oferita celor peste 2 milioane de romani aflati in Marea Britanie, Spania si Italia, carepana in acest moment nu au avut posibilitatea contractarii unui imprumut,demersurile fiind anevoioase in tara in care au rezidenta. S-a pornit de lapremisa ca, oriunde ne-am afla, sunt momente in care avem nevoie de ajutor, fapt real cu care trebuie sa ne confruntam,independent de vointa sau optiunea noastra.

Desi riscurilegenerate de acest segment au dus la lipsa ofertei, Credius IFN a reusit saschimbe acest lucru si este prima si singura institutie financiara din Romaniacare a investit in crearea unui produs de creditare pentru romanii aflati pestehotare, astfel, conationalii din Italia si Spania pot beneficia de imprumuturiintre 600 si 9000 de EURO, iar ceidin Marea Britanie intre 500 si 7500LIRE. Exista posibilitatea obtinerii unui credit atat pe termen scurt, pe operioada de la 4 pana la 6 luni cat si a unui credit pe termen lung, pe o  perioada de la 7 pana la 60 luni.

Pentru a aplicaeste nevoie de carte de identitate romaneasca, un document de rezidenta si undocument care sa ateste venitul. Solicitantul completeaza o cerere de creditonline, direct pe site-ul Credius si ataseaza documentele solicitate.Raspunsul se primeste foarte rapid  datorita automatizarii sistemului de acordare,iar dupa semnarea contractului de credit, banii sunt transferati direct incontul solicitantului.  

In vederea usurarii administrarii creditului, avand in vedere ca esteunul la distanta, imprumutatii beneficiaza de o zona de client, unde au accessecurizat de oriunde din lume, la contul on-line,direct pe site-ul companiei, www.credius.ro– cu  acces nelimitat la toate detaliilelegate de credit, plati efectuate, rate viitoare si rambursari. Modalitatile deplata ale ratelor lunare sunt multiple, clientul avand posibiltatea de a achitaonline, direct din contul de client, prin transfer bancar sau la orice locatie Tranfer Rapid.Nu in ultimul rand, clientii existenti beneficiaza de conditii preferentiale lacontractarea unui nou imprumut.

Astfel, la uncredit pe termen scurt de 900 Euro, perioada de rambursare 4 luni, exista uncomision unic de analiză de 100 Euro, un comision lunar de administrare de 4 %si o dobanda fixa 149 %, rata lunară este de 324,32 Euro iar valoarea totala platibilaeste de 1.297,28 Euro, DAE 1052,04 %.  Acest calcul este unul orientativ, in functiede profilul de client solicitantul poate primi o oferta personalizata, ce poatefi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplulreprezentativ. Un alt avantaj oferit clientilor Credius, este punerea ladispozitie imprumutatilor a unui instrument unic de scadere a costuluicreditului, Pachetul Anticredit, de care poate beneficia orice solicitant, astfel, la rambursarea anticipată totala a creditului,imprumutatul nu plateste compensatia de rambursare anticipata ca in majoritateacazurilor in piata, ci invers, primesti o bonificatie de la Credius,bonificatia ce poate fi, in functie de momentul in care se ramburseaza intotalitate creditul, de 1%/ 5%/ 10%/ 15%/ 20%, pentru rambursarea anticipata inprimul/ al doilea/ al treilea/ al patrulea/ al cincilea an de creditare

Costurileimplementarii si functionarii acestui serviciu de creditare sunt foarteridicate; pe langa acestea  mai sunt sicosturi cu informarea potentialilor solicitanti, procesarea cererilor, semnareacontractelor, accesul la bazele de date, transferul sumelor de bani, etc. Pelanga aceste valori ridicate, acest produs este unul foarte riscant, motivpentru care nu exista nicio alta oferta de creditare pentru romanii din Diaspora.

Creditul Diasporaeste un serviciu unic, ce raspunde unor nevoi stringente de dezvoltare sievolutie, implementarea produsului fiind rezultatul unui lung proces si efortsustinut al intregii echipe Credius IFN. Toate demersurile duc spre crearea incel mai scurt timp a unui produs financiar global, oferit in conditiile unorcosturi mult mai avantajoase, dedicat tuturor romanilor ce au depasit granitelenationale, in orice tara s-ar afla.  

Toate detaliilese regasesc pe platforma dedicata  - www.creditdiaspora.ro

credius credit diaspora credit online credit rapid credit nevoi personale