Covera te ajuta sa te pregatesti de iarna cu oferte speciale

Covera powered by Agricover, magazinul online ce ofera cea mai mare diversitate de produse pentru casa, gradina si ferma, lanseaza promotia Black Friday prin care numeroase produse extrem de utile in timpul iernii si nu numai, vor beneficia de reduceri importante, de pana la 70%.

Cei ce doresc sa afle primii lista celor peste 300 de produse ce intra in aceasta promotie se pot inscrie la newsletterul Covera si vor avea o sansa in plus de a alege produsele de care au nevoie. 

Campania Black Friday de la Covera powered by Agricover demareaza pe 29 Noiembrie, ultima zi de vineri din luna, dar se prelungeste pana pe 2 decembrie, timp suficient pentru cei interesati sa viziteze site-ul, sa studieze produsele si sa aleaga ceea ce doresc.

Compania ofera numeroase produse extrem de utile pentru o iarna ce se anunta destul de dificila. Micii gospodari pot gasi  freze de zapada, de la modele simple pentru curte pana la cele profesioniste care pot degaja drumuri intregi, avand o putere deosebita de a taia si arunca zapada pana la 15 metri sau generatoare electrice care pot sustine o centrala electrica de apartament ore in sir in cazul unei avarii. In oferta Covera exista si alte produse utile precum instalatii electrice foarte solicitate intr-o vila sau cabana la munte sau hidrofoare pentru cresterea debitului apei, care este in scadere in anotimpul rece.

Chiar si in timpul iernii, incepand chiar cu promotia Black Friday, Covera vine cu oferte atractive pentru produse ce isi vor gasi utilitatea abia in primavara, dar asa cum se spune, iarna iti faci car si te pregatesti pentru gradinarit. 

Site-ul covera.ro ofera pasionatilor de gradinarit si agricultura o gama extrem de larga de produse, de la seminte, pomi fructiferi si accesorii pentru amenajat gradini interioare sau exterioare si pana la masini unelte de uz casnic si profesionale ori hrana, medicamente si jucarii pentru animale. Mai mult covera.ro este un loc in care trebue sa revii cat mai des pentru a beneficia de sfaturile specialistilor, utile in orice sezon, chiar si in plina iarna.

Clientii se bucura de avantajul transportului gratuit pentru orice tip de comanda si in orice colt din Romania, fiind astfel simplu si usor sa alegi orice mai ales ca returul este garantat 100% in cazul in care ceea ce se livreaza nu corespunde cu ceea ce te-ai asteptat sa primesti.

Covera invita clientii fideli sa urmareasca promotiile atractive Black Friday. Pentru cei ce doresc sa isi dezvolte de acum pasiunea pentru gradinarit este o ocazie perfecta de a gasi primele produse pe care sa le puna in cos si sa isi ia in serios rolul de gradinari.

Powered by SEO monitor