Biciclop.eu sustine pasionatii de ciclism si pe timp de iarna

Cand temperaturile scad sub gradul de confort al unei plimbari linistite prin parc sau cand zapada pune stapanire pe carosabil, biciclistii cu adevarat pasionati si in general cei ce iubesc sportul si miscarea in aer liber nu hiberneaza. Ei cauta mijloace de a evada in continuare din caldura si confortul casei macar pentru cateva ore pe zi, iar Biciclop.eu le ofera echipamentul de iarna de care au nevoie: jachete, manusi, caciuli, bluze speciale, casti de protectie all-season si alte accesorii extrem de importante iarna precum luminile puternice.

“Biciclistii care nu hiberneaza se simt ca acasa la Biciclop” este sloganul magazinului online biciclop.eu care s-a gandit si la cei care pun bicicleta la odihnit pe timpul iernii, dar care vor sa fie activi. Acestia vor gasi schiuri, placi de snowboard, clapari si in general, un arsenal complet de echipamente de iarna necesare pentru a practica alte sporturi atunci cand pedalatul nu mai este posibil.

Biciclop ofera pasionatilor de sporturi de iarna echipamente ale unor marci cunoscute: Armada, Capita, Bataleon, Nitro, Volkl, Forum, Electric, dar si servicii de intretinere completa pentru schiuri si snowboarduri cu tehnologie austriaca de la Wintersteiger. Produsele pot fi comandate online cu livrare imediata prin curier in orice loc din tara, iar clientii din Bucuresti pot beneficia si de serviciile atelierului de service specializat din P-ta Romana.

Cei ce planuiesc sa reia la primavara in forta pasiunea lor legata de biciclete gasesc acum oferte speciale pe pe biciclop.eu pentru branduri extrem de apreciate precum Gazelle, Vanmoof si Koliken. Biciclop.eu este importator unic in Romania al marcii Koliken care include numeroase modele de munte sau trekking ce pot fi folosite si in anotimpul rece.

Biciclop este prezent pe piata din Romania inca din anul 2009, dedicandu-si activitatea vehiculelor pe 2 roti si promovand un stil de viata mai sanatos prin folosirea unui mijloc alternativ de transport.

Doritorii si pasionatii de acest sport gasesc la Biciclop produsele potrivite insotite de sfaturile specialistilor ce le pot recomanda in functie de modul in care doresc sa utilizeze bicicleta, de varsta si experienta, cele mai potrivite modele.

Powered by SEO monitor