Coșuri gourmet de 8 martie și de Paște - noile colecții, în curând pe gourmetGIFT.ro

După un sezon excelent de Sărbătorilede iarnă, în care portofoliul de clienți corporate pe segmentul de cosuri cadou de Crăciun a crescut în plinăpandemie, deci într-un context economic dificil, gourmetGIFT.ropregătește lansarea noilor colecții pentru anul 2021. Înprim-plan vor fi în curând coșuri cadou de 8 martie și coșuricadou de Paște, toate respectând principiile de bază ale branduluigourmetGIFT.ro, foarte apreciate pe piață.


Astfel, clienții de business potsolicita din timp oferte dedicate pentru coșuri cadou de 8 martie și cosuri de paste, soluții fiind disponibile pentruorice buget, fără compromisuri. Coșuri cadou corporate suntdisponibile în multe variante din punct de vedere al designului șial conținutului. Conceptul este însă mereu unul premium,exclusivist, coșuri cadou bazate pe experiența de peste 10 aniacumulată pe piața de coșuri cadou gourmet și pachete cadouricorporate în general.

Image


Coșurile cadou de Paște vor conțineevident produse gourmet rafinate, în ambalaje elegante, careimpresionează la nivel unitar de la prima vedere. Gusturi și aromefine completează experiența și o transformă în una memorabilă,cu fiecare coș cadou primit. Pachetele cadou includ băuturialcoolice premium, ciocolată, cafea și alte dulciuri sau produsegourmet de excepție. Mereu sunt propuse combinații inedite,remarcabile, doar branduri de top din categoriile premium și de lux.


Coșuri cadou pentru orice ocazie potfi comandate direct online de pe gourmetGIFT.ro din noua colecția2021 atât de către firme (IMM-uri și corporații), cât și decătre persoane fizice. Utilizatorii individuali pot proceda la felca în orice magazin online, selectând coșuri cadou pe care să leprimească rapid prin curier. Coșurile cadou pot fi potrivite pentrudiverse ocazii, contexte, relații personale și profesionale. Coșuricadou pentru nași, fini, părinți, familie, prieteni etc. - toatese evidențiază prin eleganță și rafinament. Coșurile cadougourmetGIFT.ro sunt unice pe piață prin mod de ambalare și mod încare reușesc să transmită un mesaj puternic în mod unitar, prinproduse complementare, selectate atent.


Firmele sunt încurajate să lansezedin timp comenzi pentru coșuri cadou de 8 martie și coșuri cadoude Paște, reprezentanții de vânzări gourmetGIFT.ro putând ficontactați oricând. Aceștia pot înregistra solicitări și potoferi chiar recomandări, existând flexibilitate maximă întratarea comenzilor. Pachetele se pot chiar inscripționa la cererecu brandul clientului. Comenzile efectuate din timp pentru coșuricadou de Paște pot beneficia de discount considerabil aplicat oricumla unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață.


După un sezon de Paște afectatputernic în mediul de business și în societate în general decătre starea de urgență în 2020, în anul 2021 se sperăcă lucrurile vor sta mult mai bine. Oamenii s-au adaptat oricum lanoua realitate, companiile înțeleg că trebuie să găseascăsoluții pentru continuarea procedurilor normale, pe cât posibil,pentru a menține performanța în business. Logistica este adaptatăsituației speciale și oricum ar fi lucrurile în următoarele luni,de Paște firmele pot oferi coșuri cadou gourmet, în cele mai bunecondiții, pentru angajați, colaboratori, parteneri, clienți VIP șialte contacte relevante.

cadouri cosuri cadou cafea