Cosmetice naturiste de la Manicos - e-shopul tau de incredere

 

Fiecare planta si element din natura are rolul sau. Multe dintre acestea pot aduce beneficii majore corpului si tenului implicit. In acest sens, este nevoie de anumite procese speciale de presare la rece prin care extractele din plante sa nu isi piarda din proprietati. Produse naturiste special create pentru ingrijirea personala, sunt disponibile la Manicos.

 

Acest e-shop dispune de produse create dupa retetele proprii, imbunatatite de la an la an datorita experientei dobandite, astfel incat clientii sa beneficieze de unele dintre cele mai bune variante.

 

De ce Manicos?

 

Manicos este o afacere de familie ai caror membri au fost pasionati de chimie si istorie. Pasiunile lor a dus la construirea unui adevarat brand ce inseamna astazi Manicos. Pe parcursul anilor gama de produse puse la dispozitia clientilor s-a extins si astazi dispun de un portofoliu larg, pentru fiecare parte a corpului.

 

Fiecare produs este asociat unei categorii, astfel incat clientii interesati sa gaseasca mult mai usor ceea ce cauta. La un simplu search dat pe acest site te poti plimba printre rafturile virtuale unde sunt expuse produse pentru ingrijirea tenului, ingrijire corporala, a tenului, buzelor sau chiar suplimente alimentare.

 

Fiecare produs este inspirat din natura, astfel incat efectele vor fi mult mai vizibile inca de la primele utilizari. Parfumul intens va ramane pe piele mult timp dupa utilizare si fiecare element poate sa aduca un boost de energie dupa utilizare, pentru ca ofera o senzatie de revigorare.

 

Siropuri pentru diverse afectiuni

 

Alaturi de produsele pentru ten si alte parti ale corpului, Manicos ofera si o paleta larga de siropuri clientilor, destinate diferitelor afectiuni. Fiecare dintre ele are alte extracte. Ce este mai bun din fiecare planta a fost presat la rece sau extras prin alte metode, combinat cu alte elemente benefice si adaugat intr-o singura sticluta care poate face minuni.

 

Un pas mai aproape de eliminarea unor simptome neplacute poate fi chiar utilizarea unui sirop de la Manicos. Siropurile de visine, afine sau macese pot fi utilizate pentru un surplus de energie si de ce nu, o preventie.

 

Toate acestea, alaturi de multe alte produse sunt disponibile pe site si pot fi comandate oricand.

 

Contact: 031 4337044.